• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

19.10.2024

20:37

Ja ne bih bio ovakav igrač, da ti nisi bio tu! Ovo je Rafa rekao Novaku!

profimedia

Tenis

Ja ne bih bio ovakav igrač, da ti nisi bio tu! Ovo je Rafa rekao Novaku!

Podeli vest

Španski teniser Rafael Nadal se obratio Novaku Đokoviću nakon njihovog poslednjeg meča.

Novak Đoković pobedio je Rafaela Nadala u borbi za treće mesto turnira "Šest kraljeva" rezultatom 6:2, 7:6.

Ovo je bio njihov poslednji duel, pošto  Rafael Nadal uskoro odlazi u penziju i tako je okončano jedno veliko rivalstvo.

Posle duela, Rafael Nadal je posvetio par rečenica svom najvećem rivalu Novaku Đoković protiv koga je odigrao 60 mečeva.

- Hvala za sve, za ono što si rekao danas i sve trenutke koje smo delili na terenu. Uvek si me terao da idem preko svog limita 15 godina. Hvala ti za to, verovatno ne bih bio igrač kakav sam bez toga. Čestitam na svim titulama i želim ti sve najbolje u budućnosti - dodao je Nadal.

Zatim je rekao da će mu nedostajate sezone na ATP turu.

- Najviše će mi nedostajati verovatno sve. Ispunio sam svoj san da budem profesionalni teniser i to uspešan. Srećnik sam zbog toga. Tako se i osećam i zato bih se svima zahvalio - zaključio je Rafa.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija