• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

20.10.2024

06:34

Sve je jasno! Ovo je Novak rekao Rafi dok ga je grlio na mreži (VIDEO)

epaimages

Tenis

Sve je jasno! Ovo je Novak rekao Rafi dok ga je grlio na mreži (VIDEO)

Podeli vest

U Saudijskoj Arabiji, na skupocenoj egzibiciji u Rijadu, Novak Đoković i Rafael Nadal odigrali su poslednji meč, u kojem je pobedio srpski teniser (2:0) i ispratio Španca u penziju.

Đoković je slavio protiv Nadala u dva seta, sa 6:2, 7:6, a nakon duela je usledio zagrljaj na mreži. Ovaj je bio emotivniji nego ijedan pre, a bio im je ovo 61. međusobmni okršaj. Takođe, potrajao je malo duže nego što smo navikli, imao je Novak šta da kaže velikom rivali na rastanku.

Naravno, svi su se pitali šta je Srbin rekao Špancu na ispraćaju u penziju, a naš as je posle duela otkrio jedan deo. 

 

- Još jednom velika je čast, kao što sam ti već rekao na mreži, neverovatna čest da delim teren sa tobom, ovo je emotivan dan, emotivan trenutak... - poručio je Nole španskom asu.

Pogledajte poslednji Novakov i Rafin zagrljaj na mreži.
 

 

 

Najbolji teniser ikada je pomenuo i Nadalovu porodicu.

Čestike tvom timu i tvojoj porodici na svemu, na tvojoj velikoj karijeri. Znam koliko porodica mora da se žrtvuje u karijeri i životu profesionalnog tenisera. Mogu samo da zamislim kroz šta je prolazila porodica kroz sve tvoje uspone i padove. Porodica je zaslužila sve ovo što je Rafa postigao u karijeri.

Foto: epaimages

poslednji zagrljaj na mreži Novaka Đokovića i Rafaela Nadala

 

Njih dvojica su se 60 puta sastajali na terenu na ATP turu i na najvećim turnirima, Novak ima 31 pobedu, a Rafa 29. Posle Rijada, Nadal će za mesec dana igrati u Dejvis kup, koji je na programu krajem novembra, kada će i zvanično završiti karijeru. Rafa je drugi najveći u istoriji sa 22 grend slem trofeja i apsolutni kralj šljake, sa nedostižnih 14 titula Rolan Garosa.

Nije na odmet pomenuti, da su Novak i Rafa u Rijad zaradili po 1.5 miliona dolara samo za učešće, kao i Karlos Alkaraz, Danila Medvedeva i Holgera Runea, koji su ispali ranije, dok je šampionu Janiku Sineru pripalo šest miliona dolara.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Očekujemo vas u Srbiji kada završite škole i fakultete! Milićević u Italiji na manifestaciji "Dečije igre bez granica": Nastavite da negujete svoje običaje i kulturu
Društvo

Očekujemo vas u Srbiji kada završite škole i fakultete! Milićević u Italiji na manifestaciji "Dečije igre bez granica": Nastavite da negujete svoje običaje i kulturu

Đorđe Milićević, ministar bez portfelja zadužen da prati stanje, predlaže mere i učestvuje u koordinaciji aktivnosti u oblasti odnosa Republike Srbije sa dijasporom prisustvovao je manifestaciji „Dečije igre bez granica“ u Toriju de Kvartezolu u Vićenci i tom prilikom je deci koja pohađaju dopunsku školu uručio udžbenike i zastave.

20.10.2024

13:20

DOSTA ZLOČINA! Kolumna Dragana J. Vučićevića: Opasni ludaci
Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Kolumna Dragana J. Vučićevića: Opasni ludaci

Alo, psihijatrija! Ima ta jedna simpatična pesma, peva je, proguglajte, malo poznati Jasmin Jusić, nikada nije postala veliki hit, ali toplo je ovim putem, evo, preporučujem na slušanje i službenu upotrebu organizatorima tzv. ekoloških protesta po Srbiji. Biće da je njima preko potrebna.

20.10.2024

11:40

TV

Nikako ne smemo zaboraviti da nam je Izrael pomagao tokom rata u Bosni! Palestinski narod je bio žrtva i talac Hamasa! (VIDEO)
Live TV

Nikako ne smemo zaboraviti da nam je Izrael pomagao tokom rata u Bosni! Palestinski narod je bio žrtva i talac Hamasa! (VIDEO)

Jahja Sinvar, vođa Hamasa, ubijen je u u Gazi pre nekoliko dana, a nedavno je i pokušan napad dronom na privatnu rezidenciju izraelskog premijera Benjamina Netanjahua. Kako će ovo uticati na tok sukoba na teritoriji Izraela komentarisali su analitičar profesor dr Miloš Laban i inženjer telekomunikacija Avram Izrael tokom gostovanja u "Info jutru".

20.10.2024

09:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija