• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.03.2020

10:04

ZA PREVOZ AUTOBUSOM OD DANAS vam je potrebna POSEBNA DOZVOLA, ali i JOŠ JEDNA BITNA STVAR

Beograd

ZA PREVOZ AUTOBUSOM OD DANAS vam je potrebna POSEBNA DOZVOLA, ali i JOŠ JEDNA BITNA STVAR

Podeli vest

Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević izjavio je danas da svi koji budu ulazili u autobuse gradskog prevoza moraju da imaju radni nalog svoje firme i plaćen bus plus.

Nikodijević je precizirao da to ne važi za lekare i medicinske sestre koji će u prevoz ulaziti sa lekarskom, odnosno licencom koju imaju medicinske sestre.

On je dodao da su ukinute standardne linije GSP-a i da od jutros funkcionišu 32 linije koridorskog tipa na teritoriji 10 beogradskih opština, dok preostalih sedam prigradskih opština pokriva Lasta.

“Primetili smo jutros da prevoz dobro funkcioniše. Direktor GSP-a i Laste procenjuju da li neke linije treba pojačati, da li negde ima veće frekvencije ljudi ili da li neke treba smanjiti. Veliki broj građana sada koristi sopstveni prevoz umesto javnog”, rekao je Nikodijević za TV Prva.

Foto: Tanjug

On je najavio da će svako veče, kada se budu korigovala vremena polazaka, to biti objavljeno na sajtu GSP-a.

“Nama je važno i da zaštitimo vozače od velikog broja putnika”, rekao je Nikodijević i dodao se autobisu dezinfikuju svako veče.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubvel

pre 4 godine

Pitanje: osoba 70 g. starosti, sam, treba da ide po Upute i recepte kod svog doktora i redovne mesečne kontrole u KC, po gradu tražit apoteku sa lekovima, KAKO može koristiti javni prevoz? Da ide taxijem, ne može sa penzijom podmiriti taxi.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Stiže opasno nevreme! RHMZ izdao najnovije upozorenje!
Društvo

Stiže opasno nevreme! RHMZ izdao najnovije upozorenje!

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno, toplo i nestabilno, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom i to uglavnom u drugom delu dana a najviša dnevna temperatura biće od 20 do 25 stepeni, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod.

01.05.2024

12:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)
Partizan

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)

Trener fudbalera Partizana Albert Nađ imenovan je pre dva dana za šefa stručnog štaba crno-belih i tom prilikom potpisao je ugovor na godinu i po dana. Međutim, to suštinski ne mora ništa da znači i od više faktora zavisi koliko će se Nađ zaista zadržati na poslu o kojem je sanjao.

01.05.2024

14:01

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set