• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

24.06.2021

20:16

/UZNEMIRUJUĆI VIDEO/ ŠOK SCENA NA ADI! OVOG POD HITNO U ZATVOR! Muškarac napao devojku, šutnuo je u glavu! Svi gledaju u čudu, retko ko da pomogne!

printscreen

Beograd

/UZNEMIRUJUĆI VIDEO/ ŠOK SCENA NA ADI! OVOG POD HITNO U ZATVOR! Muškarac napao devojku, šutnuo je u glavu! Svi gledaju u čudu, retko ko da pomogne!

Podeli vest

Na društvenim mrežema osvanuo je zastrašujući snimak sa Ade Ciganlije, na kome se vidi kako muškarac juri ženu, fizički joj preti, a onda je krvnički udara nogom u glavu

Potresni video je uznemirujući, a naročito je porazno to što niko, osim jednog muškarca ne pokušava da pomogne devojci, koju juri pomahnitali napadač. Jedan čovek pokušava da zaustavi čoveka sa dugačkom kosom, ali on je sa strane zamahnuo nogom i udario devojku u glavu, posle čeka ona pada na zemlju. Zasad se ne zna da li je napadač uhapšen i koje povrede je zadobila pretučena devojka, kao ni motivi ovog potresnog napada.

 

 

Na profilu grupe Dnevna doza Beograda, uz ovaj strašan video objavljen je i komentar:

- Nadležni kao i spasioci da rade svoj posao, a mi svi da budemo bolji ljudi! Na ovoj planeti smo da uradimo nešto lepo. Molim vas da kada prisustvujete ovakvoj situaciji ne ponašate se kao ljudi sa snimka, već zovete nadležne i priđete, pomognete. Ovo ne priliči ljudskom rodu i ako ćutimo ili okrećemo glavu jednaki smo ovom i njemu sličnima.

Ustajte u prevozu starijima

Zaštitite mlađe, nemoćne, majke i dame

Pružite onom ko nema

Saslušajte one kojima je teško

Uputite lepu reč , osmeh

PUSTITE TRUDNICE U REDU PRE VAS

Pomozite onima koje maltretiraju na bilo koji način, priskočite u pomoć to je jednako vaš život. U komentarima i po društvenim mrežama budite jednako blagi i koristite birane reči.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ja

pre 2 godine

Vi nasilnici uvek imate neki izgovor. Svu marvu sto snima i ne reaguje u buvaru.

Gledamineverujem

pre 2 godine

I da jeste, to se resava drugacije! Mozda si ti u mahali ucen samo da se pljujete i bijete.

Bg Dex 1970

pre 2 godine

Mene zgražava ponašanje ostalih građana koji su bili u neposredno blizini samog događaja, a da pri tom nisu ni prstom mrdnuli.Zar je to ljudsko ponašanje? Ne postoji niti jedan dovoljno dobar i jak razlog za udaranje žene. Niko sa snimka nije ustao i makar potrčao da dovede neko ovlašćeno lice ili pozove u pomoć telefonom dok se odvijala drama. Ja sam došao da se kupam i ne zanima me ko šta radi. Imam samo jednu jedinu poruku za sve vas koji ste bili samo nemi posmatrači:SRAM VAS BILO!

pc

pre 2 godine

Ma sta mo naprica. Vidi ja nikome vise necu da pomazem. Pomogao devojci na ulici, momak joj mafijoza, a ona svedocila protiv mene. Sudac me osudio i na srecu nasjemo snimak dogadjaja gde se sve lepo videlo i ko je koga branio i ko je koga napadao. Ma, da ne duzim ....

nije nego

pre 2 godine

skocis da branis a onda te sistem osudi za prekomernu upotrebu sile

petar

pre 2 godine

Sada se vidi koliko su muškarci u srbiji pi...e

Saradžogla

pre 2 godine

Идем ка ПОЛА ВЕКА БРАКА!Супругу НИКАДА нисам ни у шали ћушнуо а камоли тукао.Мислите да сам васпитанко.Јок,бре ... Прво,добра је супруга и мајка.Трпи ме блесавог што је за медаљу! Друго,рекла ми је шта ме чека ако је такнем када се успавам. Треће,бато,она је из ПАЈСЕР ФАМИЛИЈЕ!Што сам ово написао? Да некима буде на корист.

Aleksandar

pre 2 godine

Шта се сви чудите? Има, наравно, људи међу нама који би одреаговали и одрали од батина оног силеџију. Ја сам један од тих. Али, како би се то завршило? Тај који би испребијао силеџију и тиме заштитио ону девојку би дебело одробијао. На жалост, то су европске вредности које смо прихватили и преточили у кривични закон, који се, гле чуда, ревносно примењује. Зато нико не реагује. Питање које се намеће: драге даме, шта хоћете? Хоћете у ЕУ, желите да вам мушкарци буду фини, окупани, намирисани, издепилирани...? Онда не очекујте да ће ико од њих да одреагује у оваквим ситуацијама. Ја сам изабрао да се не купам...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)
Partizan

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)

Trener fudbalera Partizana Albert Nađ imenovan je pre dva dana za šefa stručnog štaba crno-belih i tom prilikom potpisao je ugovor na godinu i po dana. Međutim, to suštinski ne mora ništa da znači i od više faktora zavisi koliko će se Nađ zaista zadržati na poslu o kojem je sanjao.

01.05.2024

14:01

Specijalac, kriminalac i folk zvezda, a majstori s loptom!
Showtime

Specijalac, kriminalac i folk zvezda, a majstori s loptom!

Bio bih vojnik specijalnih jedinica da nisam postao profesionalni fudbaler, kaže štoper Genta Stefan Mitrović za Informer, dok napadač Ferencvaroša Aleksandar Pešić otkriva da je kao mali sanjao da drži mikrofon i puni hale, a ne da bude golgeter.

01.05.2024

09:38

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set