• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.03.2022

17:31

BEOGRAD POBEĐUJE TAKO ŠTO ĆE SURČIN POSTATI MNOGO BOLJE MESTO ZA ŽIVOT! Vesićeva pokretna kancelarija u Dobanovcima i Petrovčiću

Beoinfo

Beograd

BEOGRAD POBEĐUJE TAKO ŠTO ĆE SURČIN POSTATI MNOGO BOLJE MESTO ZA ŽIVOT! Vesićeva pokretna kancelarija u Dobanovcima i Petrovčiću

Podeli vest

Danas je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić sa svojom pokretnom kancelarijom obišao opštinu Surčin

Naime, u okviru posete Surčinu, pokretna kancelarija je obisla Mesnu zajednicu Petrovčić i Dobanovce.

U Petrovčiću su obišli radove na trgu, a u Dobanovcima početak izgradnje školske fiskulturne sale. 
Vesić je tom prilikom i razgovarao sa građanima o problemima koje imaju i mogućnostima njihovog rešenja. Građani su se većinom žalili na probleme sa kanalizacijom, vodosnabdevanjem, prolazak teških kamiona kroz same Dobanovce.

- Moja pokretna kancelarija je pre nešto više od  mesec dana bila u Petrovčiću. Tada su me građani zamolili da kao što je slučaj u Dobanovcima sredimo centar ovog mesta.

Foto: Beoinfo


Vec smo počeli sa radovima i do kraja maja će imati sređen trg. 
U međuvremenu smo rekonstruisali i školu. 


Na teritoriji Surčin, od sedam naseljenih mesta uradili smo trgove u četiri mesta. Planiramo da svako mesto uredimo sa trgovima i trotoarima.

Što se tiče Dobanovaca, pored urbanizacije centra, počeli smo sa izgradnjom fiskulturne sale. 
Srećan sam kada dođem ovde jer Dobanovci pokazuju šta smo sve uradili za mnoga naseljena mesta na teritoriji Beograda. 

Foto: Beoinfo


Danas sam između ostalog pričao sa građanima šta još sve treba da uradimo. 
Kao što vidite ovde se rešavaju problemi, ljudi sve bolje žive i dobijaju kvalitetan društveni život kakav treba da ima svako naše naselje.
Nastavljamo da sređujemo Dobanovce, završavamo drugu fazu trga, završavamo fasadu na školi i dajemo sredstva za rekonstrukciju vrtića.  


Dobanovci će postati još bolje mesto za život. Samo tako Beograd pobeđuje - izjavio je Vesić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Šokantna izjava Fica nakon oporavka od ranjavanja! ŠOS sve moćniji! Multipolarnost sveta na vidiku! (VIDEO)
Live TV

Šokantna izjava Fica nakon oporavka od ranjavanja! ŠOS sve moćniji! Multipolarnost sveta na vidiku! (VIDEO)

Ruska vojska je u prethodna 24 sata oborila više raketa i dronova! Premijer Slovačke Robert Fico prvi put se pojavio nakon ranjavanja. Njegova poruka bila je da bi otišao sa Orbanom u Moskvu, samo da je mogao. Na ove, ali i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Mile Pršić i general Vinko Pandurević. Uživo u program javio se i Dževad Galijašević koji je komentarisao rezultate predsedničkih izbora u Iranu, kao i Nenad Bumbić, dopisnik iz Čikaga koji je komentarisao izbore u Americi.

06.07.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set