• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.05.2022

08:23

Želimo da povredimo svakoga ko nam se nađe na putu - mrzimo sebe! Jeziv sadržaj mejla stigao u beogradske škole!

Informer

Beograd

Želimo da povredimo svakoga ko nam se nađe na putu - mrzimo sebe! Jeziv sadržaj mejla stigao u beogradske škole!

Podeli vest

Nakon brojnih dojava u avionima i tržnim centrima, sada su na meti su i škole. Dojave o postavljenim bombama dobile su brojne škole u Beogradu, a njihov broj se povećava iz minuta u minut

Sadržaj mejla o postavljenim bombama koji su dobile škole, vam prenosimo u celosti:

"Čudan osećaj smirenosti kao da čekamo normalan dan, ista rutina kao i uvek. Mrzimo sebe, ali želimo da povredimo svakoga ko nam se nađe na putu. Osećaj da je sve oko sebe samo san nas ne napušta. ne vidimo razloga da pišemo nešto drugo. Na kraju, možemo reći da nismo prvi i daleko od poslednjih. Ubijaće vas automobilima, bombama, noževima, svime što vam dođe pod ruku. Ološ poput nas unišiće sve oko sebe, jer je svet truo, svi ste truli iznutra.

Mejl je napisan na ćirilici i naslovljen sa "NA TERITORIJI ŠKOLE POSTAVLJENA OGROMNA KOLIČINA EKSPLOZIVA".

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Minitrue

pre 1 godinu

????? CIA ne voli školu, ali je tu naš hrabri vođa da nas spasi od mrskih ponavljača ???????

džudža iz Šarenika

pre 1 godinu

Ovo kao da je pisao onaj drekavac Vučićević, ili neko od njegovih novinara iz ANUSa

Nada

pre 1 godinu

A gde su ti nasi eksperti da otkriju odakle dolaze ove prljavstine ? Moze se predpostaviti jer neprijatelj ne bira sredstva kada su sankcije Rusiji u pitanju - zele izazvati paniku . Zapad vodi najprljaviji rat u istoriji covecanstva !

Rada

pre 1 godinu

Pre neku godinu, "Žene u crnom" su pravile neku demonstraciju u Knez Mihailovoj u korist Palestinaca.Naišla je grupa izraelskih turista i smesta su, umesto svađe i vike napravili show: otpevali su i odigrali "Hava Nagila" uz apaluz prolaznika. To pokazuje nacionanu svest, svest o specijalnom ratu i odupiranju tome i to je ono što moramo da učimo. Nema kuknjave, zgražanja ljutnje na ovaj bezobrazluk i težnju da nam se zagorča život već škole treba da naprave planove šta se radi u tom slučaju. mislim da bi za đake bilo izvanredno da u slučaju takve dojave, odu sa razrednim starešinom ili predmetnim nastavnikom u park koji ima dosta zaštićenih vrsta (Pionirski, Zemunski), u neki muzej, crkvu ili slično. Možda neće biti preneto gradivo kao u učionici ali deca su ionako dugo izostajala zbog korone i zajednički odlazak na neko zanimljivo i značajno mesto će im mnogo značiti.

ratko

pre 1 godinu

jel moguce da ovo neko pise ovo je kao bioskop smesno

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

Dodik: U SBUN će se večeras čuti istina i činjenice!
Politika

Dodik: U SBUN će se večeras čuti istina i činjenice!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović u obraćanju na sednici Saveta bezbednosti UN izneti istinu i činjenice koje ne žele da čuju samo oni koji ruše dejtonsku BiH.

30.04.2024

15:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set