• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.10.2022

17:59

JE LI PROBLEM I TABU DA MALO BIĆE RUČA U LOKALU? Majka sa bebom izbačena iz restorana u jednom poznatom beogradskom tržnom centru

Pixabay

Beograd

JE LI PROBLEM I TABU DA MALO BIĆE RUČA U LOKALU? Majka sa bebom izbačena iz restorana u jednom poznatom beogradskom tržnom centru

Podeli vest

Jedna majka sa bebom od dva messeca doživela je pravu neprijatnost kada je htela da nahrani svoje dete u restroranu tržnog centra.

Na instagram stranici "dnevnadozabeograda", objavljena je ispovest mlade majke koja je želela da sa što većim brojem ljudi podeli svoje neprijatno iskustvo koje je doživela u jednom restoranu u poznatom tržnom centru u Beogradu.

Kako ona kaže, problem je nastao kada je htela da podoji svoju bebu od dva meseca. Tada je došao konobar i rekao joj da ne može to da radi u restoranu jer ima drugih gostiju u lokalu. Na šta ga je ona razočarano pogledala, navodeći da njene grudi niko nije uspeo da vidi ni na sekund jer vodi računa.

Njenu ispovest prenosimo u celosti:

- Poštovani, znam da propagirate povećanje nataliteta u Srbiji, ali ne znam da podržavate dojenje u javnosti, kao jako bitan aspekt majčinstva i ljudskog života, koji pre svega predstavlja osnovno pravo deteta. Elem, ja sam danas doživela izuzetno neprijatnu situaciju, nakon koje se i dalje osećam jako loše. Zamoljena sam da napustim jedan lokal u Ada Mall šoping centru jer sam rešila da nahranim svoje dete (beba od nepuna dva meseca) koja je ogladnela. Konobar mi je na tobože kulturan i lep način rekao “ne možete da udjete u restoran sa bebom i da… mi imamo i druge goste”. Ja sam ga pitala zašto ja ne mogu sa bebom da budem gost? On je rekao možete, ali ne možete da i krenuo da zamuckuje jer je video moj pogled prepun razočarenja. Moje grudi niko nije uspeo da vidi ni na sekund jer sam vodila računa, tako da ne vidim zašto bi to bio toliki problem i tabu, da jedno malo biće ruča u restoranu, gde su svi ti odrasli ljudi, naučeni svim pravima ovog sveta napunili svoje stomake. Htela bih da napomenem da moja beba jede na dva i po sata, i da je prosto nemoguće da izadjem da joj kupim nešto, a da ona ne ogladni u medjuvremenu. Bila sam u Jungle baby radnji da joj kupim neke stvari koje su nam potrebne. U tom delu pomenutog restorana gde sam sela nije sedeo ni jedan gost, tako da sam prvo mislila da restoran uopšte ne radi.
Vidite da je bilo potpuno prazno. Prvo sam mislila da mi se obraća jer je restoran zatvoren… kada sam ga pitala da ponovi šta je rekao ostala sam bez teksta… - napisala je razočarana majka

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 1 godinu

Malo bice nema sta da trazi na takvim mestima. Izlazi su organizovani zbog roditelja, muka im je vise da sede kuci sa bebom a posto nemogu nigde bez nje, hop beba od deset dana se nadje u kafani ili necem drugom istog tipa.Posle su krivi oni sto nisu za dojenje na javnom mestu ne roditelji koji su se nasli na tom mestu u momentu sisanja bebe. I ovde su poceli da gledaju sta se dogadja preko ali im ocigledno nije jasno da oni rade sve da pododicu srozaju do dna. Zato nemojte biti zacudjeni dragi roditelji ako vas deca uskoro zovu roditelj jedan i roditelj dva. Ono sto muskarci prvo vide kad ugledaju gole grudi je seks a ne hranjenje bebe.Smatram glupim da se neko pogledima izivljava na vase grudi.

Alex

pre 1 godinu

Svi imaji prava sem bebe. Gosti da ne vide mamine grudi, mama da doji dete, konobar da zabrani, samo beba nema pravo da neće da izlazi po restoranima i kafićima jer joj se to ne svidja.

sve naopako

pre 1 godinu

Mi smo, kao bica, sisari, tako da je glavna uloga zenskih grudi da se nahrani podmladak. O naopkosti da se recimo, starlete setaju polugle, da se novine, ukljucujuci i ove, odusevljavaju kad se pojavi neka zenska u prozirnoj haljini gde se sve vidi .. a niko da napravi akciju da se dozvoli majkama da svoje bebe mogu da nahrane u restoranu ili drugom javnom mestu. Sve one su mnogo uljudnije od vecine devojaka koje se muvaju po kaficima.. Boze, bas smo postali bolesni, i sve gledamo samo kroz prizmu izopacenosti.

NEBOJŠA

pre 1 godinu

ОДМАХ ЗАТВОРИТИ ДОТИЧНИРЕСТОРАН,А ВЛАСНИКУ ОДУЗЕТИ ЛИЦЕНЦУ ЗА ДРЖАЊЕ УГОСТИТЕЉСКИХ ОБЈЕКАТА,ДОЖИВОТНО !!!

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set