• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.01.2023

18:19

TV VISI NA PROZORU, A CENA STANA... ŠOK! ALI NEMA VEZE, BITNO DA JE SKADARLIJA!? Još jedan stanodavac razbesneo podstanare

printscreen

Beograd

TV VISI NA PROZORU, A CENA STANA... ŠOK! ALI NEMA VEZE, BITNO DA JE SKADARLIJA!? Još jedan stanodavac razbesneo podstanare

Podeli vest

U jednoj grupi za izdavanje stanova na društvenim mrežama pojavio se oglas koji je razbesneo podstanare i sve koji su u potrazi za stanom

Sve je više ovakvih primera, a stanodavac koji je postavio oglas navodi kako izdaje garsonjeru u centru prestonice, i to u samom srcu Beograda - u Skadarliji. Šta je to postavio stanodavac pa da toliko razbesni ljude? Pogledajte njegov oglas:

Foto: printscreen

- Izdajem nameštenu garsonjeru u strogom centru Beograda - Skadarlija na dan ili na mesečnom nivou - stoji u oglasu, a fotografije stana koje prate oglas su šokirale članove ove grupe, te su odmah burno reagovali!

- Je li moguće da izdajete ovako nešto. Ja se izvinjavam morala sam od šoka komentarisati - piše u prvom komentaru, dok u drugom stoji:

- Važno da je napisano strogi centar grada Skadarlija, a što izgleda kao špajz nema veze - pitao se drugi korisnik.

Neki su pak napisali i da im ovaj stan liči na preuređenu tezgu.

- Dva ležaja za dve osobe, odlično, možete duplu kiriju da uzmete - dodao je jedan član grupe.

Ono što je svima privuklo pažnju je televizor koji se nalazi ni manje ni više nego na prozoru!

- Fascinira me televizor na prozoru. Nadam se da je skrivena kamera - stoji u jednom od komentara:

- Ovo još nisam videla, tv na prozoru. Idealno za snimanje horora - glase neki od komentara.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vera

pre 1 godinu

Uvesti zajonom izdavanje stanova preko agencija, kao na zapadu. Tada stanar placa agenciji, a ne vlasniku, koji nema prava ni da prismrdi u svoj stan dok je on izdat, te ne moze da maltretira stanare. Stanar sklapa ugovor sa agencijom, pod odredjenim uslovima...Agencija isplacuje vlasnika u odredjenom procentu, kao i drzavi porez. Svi namireni, ali i za sve njih postoje razumni uslovi. Ovakve idvratne ponude spajzeva i supa nijedna agencija ne bi prihvatila da izdaje, a vlasnik ne bi smeo da je izdaje sam Vrlo resiv problem, ljudi !

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set