• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf.rs

02.05.2023

16:03

HAOS ISPRED KLINIČKOG CENTRA SRBIJE! Olujni vetar sravnio ogradu sa zemljom

Informer

Beograd

HAOS ISPRED KLINIČKOG CENTRA SRBIJE! Olujni vetar sravnio ogradu sa zemljom

Podeli vest

Kao posledica jake košave, koja celog dana duva na području naše prestonice, srušila se ograda ispred Kliničkog centra Srbije.

Veoma jaka košava duva ceo dan u Srbiji, a povremeno donosi i olujne udare.

Vetar je oborio poveće stalbo koje je palo na ogradu, te je ona srušena sa strane Pasterove ulice. Ograda Kliničkog centra Srbije je u potpunosti uništena i sravnjena sa zemljom, a pao je i obližnji saobraćajni znak.

Podsetimo, u košavskom području (Pomoravlje, Podunavlje, Vojvodina, Braničevski okrug, Beograd) vetar će imati olujne udare preko 70 km/h, a na jugu Banata i do 100 km/h.

Zbog jake i olujne košave, za danas se preporučuje oprez na otvorenom, naročito u parkovima i šumskim kompleksima, a oprez će biti neophodan i u saobraćaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

VELIKI PODVIG LEKARSKOG TIMA U KLINIČKOM CENTRU U BEOGRADU! Lekari spasili dečaka kojeg je SPRŽILA STRUJA (FOTO)
Društvo

VELIKI PODVIG LEKARSKOG TIMA U KLINIČKOM CENTRU U BEOGRADU! Lekari spasili dečaka kojeg je SPRŽILA STRUJA (FOTO)

Zahvaljujući lavovskoj borbi lekara, medicinskih tehničara i sestara u Kliničkom centru Srbije, moj je Ognjen (19) danas živ i oporavlja se nakon stravičnih povreda koje je zadobio kada ga je udarila struja na vagonu! Izgorelo mu je više od 45 odsto kože, glava mu je bila potpuno ugljenisana, ali danas na tu kobnu noć podseća samo još nekoliko ožiljaka koji će, uskoro, nadam se, biti izlečeni. Ovako u ispovesti za Informer priča Dejan Gajić, otac povređenog dečaka kome je dva meseca život visio o koncu.

15.02.2023

11:32

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set