• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.06.2023

11:58

BEOGRAĐANI, NE RIZIKUJTE! Temperatura u gradu pakleno raste, ali voda na Adi Ciganliji je i dalje hladna

Informer

Beograd

BEOGRAĐANI, NE RIZIKUJTE! Temperatura u gradu pakleno raste, ali voda na Adi Ciganliji je i dalje hladna

Podeli vest

Iz JP "Ada Ciganlija" apeluju na građane da se ne kupaju na kupalištima, jer je temperatura vode i dalje hladna

U susret najavljenim visokim dnevnim temperaturama u predstojećim danima, Javno preduzeće "Ada Ciganlija" još jednom apeluje na sve sugrađane da se ne kupaju i ne borave u vodi Savskog jezera, imajući u vidu da njena temperatura još nije dostigla nivo od 22 stepena, koliko iznosi međunarodni standard za bezbedno kupanje.

"Molimo sve da se uzdrže od ulaska u vodu do zvaničnog otvaranja kupališne sezone, kada će na jezeru dežurati spasilačka služba i služba medicinske pomoći, a sve u cilju sprečavanja nastanka situacija koje potencijalno mogu biti opasne po život neodgovornih posetilaca. O datumu početka zvanične kupališne sezone na Savskom jezeru na Adi Ciganliji javnost će biti naknadno obaveštena" navodi se u saopštenju JP-a "Ada Ciganlija".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!
NEVEROVATNO

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!

Kada govori o tome da su Amerikanci "nezamenljiva nacija, jedina supersila na svetu i glavna demokratija", predsednik SAD Džozef Bajden iz nekog razloga ne spominje američki državni dug i nekontrolisano štampanje novca, ukazala je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova u nedavnoj objavi na Telegramu, ocenivši da je to "krindž godine".

26.05.2024

20:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set