• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.02.2024

17:51

Sram vas bilo, komšije! Zbog ovog pisma nastao haos: Pred stanare zgrade u Gandijevoj postavljena sramna inicijativa (FOTO)

printskrin/youtube.com

Beograd

Sram vas bilo, komšije! Zbog ovog pisma nastao haos: Pred stanare zgrade u Gandijevoj postavljena sramna inicijativa (FOTO)

Podeli vest

Na sastanku skupštine stanara Gandijeve 44 na Novom Beogradu pojavila se, malo je reći, sramna inicijativa.

U obaveštenju, koje je završilo na društvenim mrežama, vidi se da se pred stanarima Gandijeve 44 na Novom Beogradu pojavila inicijativa da se ukloni rampa za osobe sa invaliditetom ispred visokog prizemlja, predložena od strane nekolicine prisutnih na sednici stambene zajednice.

Ono što je još šokantnije je samo objašnjenje tog zahteva, a to je da rampa za osobe sa invaliditetom naružnjuje izgled zgrade.

Ovaj potez naišao je na bes, ne samo stanara, već i korisnika društvenih mreža. Korisnici u svojim reakcijama i iskazivanju besa nisu štedeli predlagače.

- Sram vas bilo komšije! Hoće da uklone rampu za invalide jer se trenutno ne koristi i kao naružuje izgled! - napisao je besni korisnik mreže X koji je objavio sporno obaveštenje.

Prema onome što dalje piše, stanari se pozivaju da učestvuju u anketi povodom ove odluke do 4. marta, a pored toga upitani su i za mišljenje o vraćanju boje lifta u pređašnju.

Jedan od njih primetio je i da tu istu rampu koriste i roditelji sa kolicima, biciklisti i mnogi drugi, te da je zbog toga besmisleno reći da se ne koristi čak i ako u zgradi nema osoba sa invaliditetom.

Ima i onih koji ne vide ništa loše u uklanjanju rampe, pa konstatuju da se takvim potezom može dobtiti još nekoliko parking mesta.

Ova inicijativa postavljena je na glasanje, ali nije poznato šta su stanari odlučili.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set