• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.10.2015

08:07

ČITAJTE U DANAŠNJEM INFORMERU: LJUDI, OVO JE MOGUĆE SAMO U SRBIJI! DINO MERLIN zabranio srpsku zastavu u 'Areni'!

Vesti

ČITAJTE U DANAŠNJEM INFORMERU: LJUDI, OVO JE MOGUĆE SAMO U SRBIJI! DINO MERLIN zabranio srpsku zastavu u 'Areni'!

Podeli vest

Bosanski pevač zabranio da se na njegov koncert unose srpske trobojke, potvrdili nam juče organizatori koncerta * To je njegov zahtev, moramo da ga ispoštujemo, kažu u "Areni"

 

ČITAJTE JOŠ:

Specijalni tužilac najveća štetočina: Zbog Miljka Joci plaćamo 100.000 evra

TURSKI ZULUM! Nasilje nad srpskim fudbalerima u Turskoj! 

JEZIVA ISPOVEST DRAGANA MITROVIĆA (33) IZ NOVOG SADA Doktor nam uzeo silne pare, a nije video beba nema stopalo!


NE PROPUSTITE NAJBOLJI KLADIONIČARSKI DODATAK "SIGURICA"!

Informer

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Derventa

pre 8 godina

Jebote ga onaj ko mu je dozvolio da pjeva u Areni i onaj ko ga ode gledati..\n

Ignore

pre 8 godina

Istina je da taj lik radi dobru muziku,ali mu ne treba dozvoliti da omalovažava celu jednu naciju.Kako mu to ne valja Srpski narod a valja Srpski novac.Ko ga je.e ako hoće neka održi koncert,ako mu smeta srpska zastava neka se vrati u Sarajevo.Namerno treba uneti što više zastava u Arenu.Idi gnjido u Ameriku pa tamo reci da sklone zastave SAD-a.Trunućeš godinama u bajbokani\n

JOVANic

pre 8 godina

INFORMER: Zabranio SRPSKU ZASTAVU u sred Beograda. Ovakav naslov moze samo da ide za RIPLIJA (steriji sigurno znaju za tu rubriku u novinama) VEROVALI ili NE.Ja necu nista da govorim o ovome USTASI, vec zelim da pitam da li je ovako nesto moguce bez kazne, a ako jeste pitam ko smo I sta smo MI . Znam odgovor siguran sam, zato kazem da bi Premijer odmah trebao da reaguje I da D Merlina proglasi za Personu non grata - nepozeljnu u Srbije za sva vremena I tako pokaze da se ponosi Srbijom, postujuci narod, koji se ne moze ponositi, a da ga bilo ko ponizava, a kamoli neka beznacajna protuva Merlin. Neka odmah napusti Beograd, akoje stigao ovde I ode kako je I dosao, a oni, koji neznaju koje Merlin, neka djuskaju u svojoj kUci, mada ni oni svi nisu krivi, ima medju njma I dobrih mladih ljudi...

zoran

pre 8 godina

Не треба никог пустити у арену, па нек пева сам себи, а закуп арене мора да плати. После тога га избацити напоље са доживотном забраном уласка у Србију.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set