• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

19.04.2021

10:25

Policija u Kragujevcu razbila korona žurku! U lokalu skrivenom U PODRUMU IZA METALNIH VRATA okupilo se 30 mladih ljudi!

Vesti

Policija u Kragujevcu razbila korona žurku! U lokalu skrivenom U PODRUMU IZA METALNIH VRATA okupilo se 30 mladih ljudi!

Podeli vest

Za vikend je razbijena korona žurka organizovana u samom centru Kragujevca u Ulici dr Ilije Kolovića

- Neko od komšija je prijavio da se čuje muzika iz podruma gde se nalazi kafić. Posle toga je ubrzo došla policija i pokušali su da uđu. Tada se muzika utišala, ali nisu otvarali. A onda je nastao haos. Policija je ušla unutra, bilo je 30-ak mladih. Policija je pretresala sve prisutne - ispričao je za "Ucentar.rs" jedan od ljudi koji se javio tom portalu posle objavljene vesti.

On kaže da su pre upada nekoliko minuta obilazili oko zgrade gde se nalazi lokal, jer nije moglo da se locira odakle dolazi muzika.

- Vrata su metalna i velika. Lokal je dobro zamaskiran. Našli su sporedna vrata u podrumu i sa komunalnom policijom vičući uleteli unutra. Filmska akcija - objasnio je ovaj sagovornik.

U skupštini grada potvrdili su da je komunalna policija zatvorila lokal na 72 časa i da je sa 150 hiljada dinara kažnjena vlasnica kafića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set