• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z. G.

21.06.2021

13:44

Pljevaljci pobedili na takmičenju ribolovaca! Foto

Informmer/Z.G.

Vesti

Pljevaljci pobedili na takmičenju ribolovaca! Foto

Podeli vest

Na Zaovinskom jezeru u zaseoku Jelisavčići juče je u organizaciji OSR "Mladica" održan 71. Kup Bajine Bašte u ribolovu. U takmičenju pecanje na plovak učestvovalo je 12 ekipa iz Srbije, Republike Srpske i Crne Gore

Tokom tri sata pecanja najviše ribe je upecala ekipa Lipljan iz Pljevalja (8.870 gr), drugo mesto je osovijila ekipa OOSR Drinsko jezero iz Malog Zvornika (7.350 gr) i treće mesto OOSR Skrapež iz Kosjerića (7.745 gr).

Ramiz Talić, kapiten pobedničke ekipe zadovlojan je pobedom i organizacijom takmičenja. 

- Ovo je prvi put da osvojimo Kup Bajine Bašte iako dolazimo mnogo godina. Ovaj prelazni pehar će na naše veliko zadovoljstvo kod nas stajati godinu dana, do sledećeg takmičenja – kaže Talić.

Foto: Informmer/Z.G.

Prvak staze je Ratko Ristić iz OOSR Skrapež Kosjerić, drugi je bio Željko Vuković iz OOSR Mladica Bajina Bašta i treći je bio Asad Talić iz pobedničke ekipe.

Pehare i poklone su uručili predsednik OOSR Mladica iz Bajine Bašte Milomir Marjanović, direktor NP Tara Dragić Karaklić i autor "sasvim prirodno" Jovan Memedović.

Foto: Informmer/Z.G.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set