• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.K.

31.08.2021

14:01

VELIKA PREVARA PRETI NOVOSAĐANIMA! Sa lažnog fejsbuk naloga traže novac, OBEĆAVAJU LAKU ZARADU

Vesti

VELIKA PREVARA PRETI NOVOSAĐANIMA! Sa lažnog fejsbuk naloga traže novac, OBEĆAVAJU LAKU ZARADU

Podeli vest

Za sada nepoznato lice ili više njih napravili su lažni Fejsbuk nalog gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića, sa kojeg Novosađane mejlom ili porukama obaveštavaju da na određeni račun treba da uplate 1000 dinara, kako bi kasnije dobili 25000 dinara.

- Dragi građani, obaveštavam vas da je neko zloupotrebio vaše poverenje i napravio lažni Fejsbuk nalog s mojim imenom, preko kojeg traži podatke i uplatu novca. Lažni nalog prepoznaćete, pre svega, po tome što u adresi profila piše "alimata.koumare", a u zaglavlju piše "Gradonačelnik u
Gradska Vijećnica".

Policija je obaveštena o ovoj nesvakidašnjoj prevari i radi na pronalaženju počinilaca. Nijedna pakost nije i neće biti jača od države! – naveo je Miloš Vučević, koji je i potpredsednik Izvršnog odbora GO Srpske napredne stranke, po saznanju o ovakvoj prevari.

Kako saznajemo, lažni nalog je otkriven kada je juče veliki broj Novosađana zvao Gradsku upravu i slao mejlove da se raspita o kakvom se novcu radi.

Odmah posle toga je stvar prijavljena policiji, koja intezivno radi na pronalasku prevaranata.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set