• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: G.Jevremović

04.12.2021

11:49

PARAĆINSKI PENZIONERI VOLE AJRON MEJDEN! Posle saznanja o besplatnom prevozu, više od 300 se prijavilo ZA ODLAZAK NA KONCERT

G.J.

Vesti

PARAĆINSKI PENZIONERI VOLE AJRON MEJDEN! Posle saznanja o besplatnom prevozu, više od 300 se prijavilo ZA ODLAZAK NA KONCERT

Podeli vest

Samo 24 sata od objave da će za sve svoje članove obezbediti besplatan prevoz na koncert svetske atrakcije Iron maiden 24. maja sledeće godine u Beogradu, Udruženju svih penzionera iz Paraćina javilo se preko 300 članova, kažu u tom uduženju.

- Naši članovi imaju između 60 i preko 70 godina života, našu mladost je obeležio rokenrol, naravno veliki broj voli narodnu muziku, uopšte dobru muziku. Ali polovina voli hevi metal, rok, pop, tako da je nama to događaj iz mladosti, ne bi smo da to propustimo.

U situaciji smo da priuštimo našim članovima penzionerima besplatan prevoz. Oduševljenje je veliko, a postoji mogućnost da penzioneri povedu svoju decu i unuke. Angažovaćemo bar pet autobusa u zavisnosti od interesovanja.

Foto: G.J.

Milan Ilić

Potrudićemo se da udruženje rezerviše karte preko agencije, kaže predsednik udruženja Milan Ilić. U toku je dogovor sa agencijama koje prodaju ulaznice za koncert da se omogući penzionerima kupovina preko udruženja.

- Postoji mogućnost da se organizuje i odlazak na kocert Iron maiden u Sofiju 13. jula. Ima dovoljno interesenata za pet autobusa. Mi smo jedino udruženje koje organizuje odlazak penzionera na koncerte.

Mnogi se pitaju zašto to radimo, ali penzioneri imaju te potrebe, vole koncerte i tu muziku. Vole da putuju, obišli smo susedne zemlje , istakao je Ilić.

Foto: G.J.

 

Kako se navodi u saopštenju, Mejdeni su na svoju turneju „Legacy Of The Beast 2022“ dodali još šest evropskih gradova, uključujući i koncert u beogradskoj „Štark areni“ 24. maja naredne godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set