• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RINA

13.12.2021

08:01

Dejan izašao iz zgrade i ugledao nešto zbog čega mu se sledila krv u žilama! OPASAN GOST U CENTRU GRADA!

RINA

Vesti

Dejan izašao iz zgrade i ugledao nešto zbog čega mu se sledila krv u žilama! OPASAN GOST U CENTRU GRADA!

Podeli vest

Centrom opštine Nova Varoš oko 21 sat prošetao se, kako kažu očevici, neobičan ali i opasan gost

Dejan Svičević siguran je da je u blizini zgrade u kojoj živi ugledao vuka, za kog pretpostavljaju da je u potrazi za hranom obilazio oko kontejnera, a zatim nastavio svoju šetnju dalje ka Autobuskoj stanici. Ova poseta i ne bi trebalo da čudi jer sneg pada satima, pa je životinja prateći beli pokrivač iz šume stigla i do naseljenog mesta.

"Prvo sam pomislio da se radi o psu lutalici, međutim nakon što sam životinju ugledao na svetlosti, nema dileme da je to vuk. Ranije sam imao  priliku da na planini Jadovnik u više navrata vidim vuka i zato sa sigurnošću mogu reći da je upravo taj predator prošetao centrom Nove Varoši", rekao je za RINU Dejan.

Foto: RINA

Vuk prošetao centrom Nove Varoši

Inače, ovo nije prvi put da predatori uznemiravju žitelje Nove Varoši u centru, jer su ih pre nekoliko meseci redovno posećivali i jazavci, koji su među meštanima sejali strah.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set