• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Rina

22.01.2022

09:07

STRAVIČNA SCENA KOD NOVE VAROŠI! Automobil završio na bankini,  umalo da propadne u ambis zbog letnjih guma!

RINA

Vesti

STRAVIČNA SCENA KOD NOVE VAROŠI! Automobil završio na bankini, umalo da propadne u ambis zbog letnjih guma!

Podeli vest

Koliko je nebezbedno voziti automobil s letnjim gumama po snegu pokazuje saobraćajna nezgoda koja se dogodila kod Nove Varoši

Na magistralnom putu ka Crnoj Gori u mestu Bistrica kod Nove Varoši, sneg koji je padao juče u popodnevnim časovima stvorio je ogromne probleme vozačima koji su se našli na ovim putnom pravcu.

Tako je na ovom putu, došlo do saobraćajne nezgode, kada se “pežo” sa crnogorskim registarskim oznakama bukvalno "popeo" na kolobran.

- Pežo koji je išao ispred nas nekako je skrenuo sa glavnog puta i završio na bankini zbog snega koji je padao danas ceo dan - kazao je jedan od očevidaca na RINU.

Prema rečima očevidaca, na automobilu su bile letnje gume, što je verovatno uzrokovalo ovu nezgodu u kojoj niko nije povređen. Saobraćaj na ovoj deonici odvijao se usporeno, a sneg koji je intenzivno padao, od 15 časova je prestao.

Foto: pixabay.com

Ne krećite na put sa letnjim pneumaticima 

Iz zimske službe užičkih Puteva apeluju na vozače da sa letnjim pneumaticima ne kreću na put, jer time, pored toga što krše saobraćajne propise, ugrožavaju bezbednost svih učesnika u saobraćaju.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set