• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Jović

05.04.2022

13:41

PRVO SU GLASALI, A ONDA SE VENČALI! Evo ko su mladenci koji su sve sa SVATOVIMA DOŠLI NA BIRALIŠTE (FOTO)

Privatna arhiva

Vesti

PRVO SU GLASALI, A ONDA SE VENČALI! Evo ko su mladenci koji su sve sa SVATOVIMA DOŠLI NA BIRALIŠTE (FOTO)

Podeli vest

Katarina (23) i Nenad (28) sada već oboje Petrović iz Bora, 3. april ove godine pamtiće zauvek po mnogo čemu. Pored toga što su se tog dana u prisustvu roditelja, rodbine, prijatelja zavetovali na večnu ljubav oni su svojim primerom pokazali koliko su i odgovorni mladi ljudi

Pre nego što su zvanično stupili u brak otišli su na biralište u najlepšem mladenačkom stajlingu, kako bi glasali i obavili svoju građansku dužnost. Prizor i nesvakidašnji gest dvoje mladih Borana kod svih koji su se u tom momentu tu nalazili, izazvali su veliko oduševljenje i izmamili osmehe na lica.

Foto: Privatna arhiva

 

,, Ovo je bila naša zajednička i smatram prava ispravna odluka. Istina predložila nam je moja mama Snežana da najpre izađemo na glasanje, obavimo svoju građansku dužnost i već tu pokažemo našu odgovornost a potom da sklopimo brak i uživamo u veselju i našem Danu za pamćenje, kaže za Informer mlada, Katarina ex Terzić sada Petrović, koja uz osmeh komentariše da se 3. aprila u izborne knjige poslednji put zavela devojačkim prezimenom.

Sa njenom odlukom složio se i njen izabranik Nenad, koji ističe, da su bez obzira na različita mišljenja i tumačenja oni učinili pravu i vrlo bitnu stvar koja se tiče njihove dalje budućnosti kao uostalom i svih mladih u Srbiji.

Foto: Privatna arhiva

 

Inače, ovo dvoje mladih Borana već je započelo svoj zajednički život. Katarina je po struci medicinska sestra ali već punih pet godina radi kao konobar. Nenad je veterinar i kao njegova lepša polovina, ne radi posao za koji se školovao, već kao kuvar.

,, Godinu dana radim kao konobar u kaficu ,,Sky Akademija,, u Boru, inače tim poslom se bavim pet godina, jer za posao u struci nisam uspela da se izborim. Moja najveća želja i dalje je da završim fakultet za koji nisma imala sredstava, moji nisu bili u mogućnosti. Nenad je veterinar, takođe nije imao sreće da se time bavi, već osam godina radi kao kuvar.

Foto: Privatna arhiva

Katarina i Nenad
Najsrećniji kada bi radili ono za šta su se školovali 

Kako god, mi nešto radimo to je najbitnije, ali se iskreno nadam da će nas sreća pogledati da ipak jednog dana započnemo novo poglavlje u životu i krenemo da radimo ono zašta smo se opredelili i školovali, kaže puna optimizma ova prelepa devojka, koja s obzirom na godine vrlo zrelo razmišlja.

Inače, sada već zvanično bračni par Petrović iz Bora, Katarina i Nenad pokazali su svojim primerom kako treba razmišljati i biti odgovoran građanin svoje zemlje. Pored toga što će pamtiti Dan kada su se zakleli na večnu ljubav jedno drugom, 3. april će ih vezivati i za prvu, čvrstu zajednički donetu odluku u životu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mija

pre 2 godine

Lepooooooo ,,,,,,pomoći vama G.Vučić ja GARANTUJEM !!!! Na žalost on mnoge situacije nezna šta se radi po opštinama i šta rade gradonačelnici svih opština !!!! Oni su BOGOVI,,,,morala bih biti VELIKA KONTROLA NAD ISTIM !!!!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)
Partizan

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)

Trener fudbalera Partizana Albert Nađ imenovan je pre dva dana za šefa stručnog štaba crno-belih i tom prilikom potpisao je ugovor na godinu i po dana. Međutim, to suštinski ne mora ništa da znači i od više faktora zavisi koliko će se Nađ zaista zadržati na poslu o kojem je sanjao.

01.05.2024

14:01

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set