• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Alo.rs

21.05.2022

22:00

OD 1. JUNA POVRATNA KARTA SOKOLOM BIĆE ZNATNO POVEĆANA! Evo, koliko će vas tada koštati do srpske Atine...

pixabay.com

Vesti

OD 1. JUNA POVRATNA KARTA SOKOLOM BIĆE ZNATNO POVEĆANA! Evo, koliko će vas tada koštati do srpske Atine...

Podeli vest

Promotivna cena karte za vožnju brzim vozom ''Soko'' od Beograda do Novog Sada važiće do kraja maja

Promotivna cena karte od 300 dinara za vožnju brzim vozom „Soko“, od Beograda do Novog Sada je zbog velikog interesovanja građana produžena i u maju, nakon čega će njena cena biti značajno povećana.

Nakon 1. juna povratna karta “intersitijem” trebalo bi da košta 1.600 dinara.

Brza pruga Beograd – Novi Sad otvorena je 19. marta, a ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović je rekao u vozu „Soko“, tokom vožnje brzom prugom od Beograda do Novog Sada, da je do sada tim vozom prevezeno 230.000 putnika i da je u jednom danu dostignut rekord od oko 13.000 putnika.

Foto: youtube

Do kraja maja do Novog Sada za 300 dinara

Vratiti ljude železnici

-Formirali smo cenu karte na promotivnoj osnovi kako bismo što više ljude vratili na želenicu i da bismo videli šta smo napravili i kakve smo vozove nabavili. Ovo je veliki uspeh. Zato smo i odlučili da promotivnu cenu karte produžimo još mesec dana i da ona važi i u maju – naveo je Momirović.

Ministar je pozvao sve ljude da se provozaju najboljim „Štadlerovim“ vozovima u ovoj kategoriji, koje je Srbija kupila i uživaju u vožnji.

 

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set