• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vesna Jović

25.05.2022

22:11

HAKERI NAPALI SAJT DOMA ZDRAVLJA U MAJDANPEKU! Ceo sistem paralisan!

Vesti

HAKERI NAPALI SAJT DOMA ZDRAVLJA U MAJDANPEKU! Ceo sistem paralisan!

Podeli vest

Od danas popodne, tačnije od 16 sati i 15 minuta, zvaničan sajt Doma zdravlja "dr Veroljub Cakić" i Opšte bolnice u Majdanpeku nije funkciji zbog napada hakera

- Ovo što nas je zadesilo zadalo nam je velike probleme. Neko nam je napao zvaničan sajt odnosno servere, čitav sistem je oboren i u Domu zdravlja i Opštoj bolnici ništa ne funkcioniše. Praktično nam je sistem paralisan, pa tako pacijenti nisu u mogućnosti da dobiju bilo koju informaciju vezano za pružanje zdravstvenih usluga posredstvom sajta. Poznato je da se i recepti propisiju elektronskim putem kao i ostale usluge zakazivanja pregleda i slično. O svemu smo odmah obavestili nadležne Policijske organe, kao i Republički fond zdravstvenog osiguranja - kaže direktor Doma zdaravlja, dr Dragan Fudulović.

Rukovodstvo Doma zdravlja u Majdanpeku kao i Opšte bolnice zatečeno je ovakvim vandalskim bezobzirnim činom.

Majdanpek je mala sredina pa se ovako nešto nije očekivalo. Kako "Informer" nezvanično sazanje, od strane vinovnika, ponuđen je i otkup.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set