• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Rina

13.07.2022

18:13

PLAŠIMO SE DA ZAPALIMO CIGARU, GAS JE SVUDA OKO NAS! Stanari opisali dramu u Čačku: Čuli smo sirene, pa lupanje na vratima... BLOKIRAN CEO KRAJ!

RINA

Vesti

PLAŠIMO SE DA ZAPALIMO CIGARU, GAS JE SVUDA OKO NAS! Stanari opisali dramu u Čačku: Čuli smo sirene, pa lupanje na vratima... BLOKIRAN CEO KRAJ!

Podeli vest

Ekipe Srbijagasa su na terenu i rade na saniranju havarije koja se dogodila u Moravskoj ulici u Čačku kada je tokom izvođenja građevinskih radova probijena glavna gasovodna cev

Na licu mesta su i pripadnici vatrogasno-spasilačke službe, a iz obližnjih zgrada su evakuisani stanari.

- Prvo smo čuli sirene, a nakon toga i lupanje na vrata. Vatrogasci su nas upozorili da napolju curi gas i da odmah moramo da napustimo svoje stanove. Nakon kratkog vremena sam i osetila jak miris gasa, od koga se teško diše. Blokirali su celu ulicu, a kada smo izašli napolje videli smo da je probijena cev iz koje gas šiklja. Kako su nam rekli moraju na glavnom ventilu da zatvore gas za ceo naš blok kako bi on do kraja iscureo a zatim se i kvar sanirao. Plašimo se da cigaru zapalimo, jer je gas svuda oko nas - kazali su za RINU, stanari Moravske ulice.

Saobrćaj je u tom delu Čačka zaustavljen, a na mestu gde je pukla cev nikom sem nadležnih nije dozvoljen pristup.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set