• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

18.08.2022

13:04

PRONAĐENA DEVOJČICA IZ LAĆARKA! Porodica otkriva u kakvom je stanju tinejdžerka

Privatna arhiva

Vesti

PRONAĐENA DEVOJČICA IZ LAĆARKA! Porodica otkriva u kakvom je stanju tinejdžerka

Podeli vest

A. R. (16), devojčica koja je sinoć oko 21 sat nestala u Laćarku, pronađena je i vraćena kući

- Ona je sada dobro. Kod kuće je, sa nama, odmara. Molim vas, ništa nas više ne pitajte - kratko su su poručili.

Podsetimo, stric devojčice je ispričao da se crveni taksi sinoć oko 21 sat pojavio u Sremskoj Mitrovici i odvezao A.R.

- Odvezao ju je bivši momak H.D. (22), koji je inače problematičan i iz kriminogene sredine. Odvezli su se u pravcu Šapca i navodno tamo on sređuje papire da je odvede preko - ispričao je zabrinuti stric. piše Telegraf.rs

Kako je naveo, A.R. se zabavljala sa H.D., pa je prekinula, a niko se nije nadao da će se on usuditi na ovako nešto.

- Ona je dobra devojka, odlična učenica Medicinske škole u Sremskoj Mitrovici, a on je stariji i vrlo problematičan. Sklon je krađama i svačemu - kaže stric.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dera

pre 1 godinu

Kažeš dobro dete , pa šta su onda ova deca što ne izlaze u šorcu i maičici na brtelice noću van kuće ? A posebno šta su onda ova deca što ne kradu pare iz kuće ??? A , da , da ne zaboravim , šta su to ona deca koja se ne zabavljaju sa kriminalcima ? Roditelji , ili staratelji , koji god da ste , da platite troškove potrage i na odgovornost za rad ne brige i nevaspitavanja malolenog lica u vašem staranju .

Mika

pre 1 godinu

Ispušteno dete, na žalost rodotelji nisu bili pažljivi. Prevelika i nekontrolisana ljubav prema deci zagorčava život roditelja i budućnost mladih. Ako nismo mi prvi prijatelji svome detetu, kome se dete poverava, to znači da su sve prilike da je već na stramputici.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"
Istraga u toku

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"

Telo Dejana P. (33) pronađeno je u zapaljenom automobilu u avgustu prošle godine u Majdanpeku. Iako se najpre mislilo da je nastradao u saobraćajnoj nesreći, tri meseca nakon istrage otkriveno je da je Dejan zapravo ubijen, a pojavile su se sumnje da je u zločin umešana njegova supruga Slađana P. (25) i dvojica mladića - S. M. (25) i maloletnik (17).

01.05.2024

16:18

Sport

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)
Partizan

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)

Trener fudbalera Partizana Albert Nađ imenovan je pre dva dana za šefa stručnog štaba crno-belih i tom prilikom potpisao je ugovor na godinu i po dana. Međutim, to suštinski ne mora ništa da znači i od više faktora zavisi koliko će se Nađ zaista zadržati na poslu o kojem je sanjao.

01.05.2024

14:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set