• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: G.R.

04.09.2022

21:14

ODRŽANA OSMA BICIKLIJADA KROZ MAČVU! Rutu od 30 kilometara savladalo 300 rekreativaca! (FOTO)

G.R.

Vesti

ODRŽANA OSMA BICIKLIJADA KROZ MAČVU! Rutu od 30 kilometara savladalo 300 rekreativaca! (FOTO)

Podeli vest

Na osmoj "Biciklijadi kroz Mačvu" 300 rekreativaca iz Bogatića i okolnih gradova savladalo je rutu dugu 30 kilometara za četiri sata uz polučasovni odmor

Deca, mladi i stari na svojim dvotočkašima obišli su nekoliko sela i na kraju misije bili su puni utisaka.

- Nema ništa lepše od vožnje biciklom. Ja učestvujem već treći put i pošto se svake godine rute menjaju, upoznao sam celu Mačvu i uživao u njenoj lepoti - preneo je svoje utiske Milan iz Sremske Mitrovice.

Junakinja manifestacije je majka Andrea Knežević, koja je u vožnju krenula sa petogodišnjim sinom Andrejom i trogodišnjom ćerkom Dunjom udobno zavaljenim u dečijoj prikolici.

- Izdržali smo svih 30 kilometara. Njih dvoje je malo uspavala lagana vožnja na svežem vazduhu, pa su usput i dremnuli, a morali su i da ručkaju jer su ogladneli - rekla je hrabra i ponosna majka.

Aleksandar Firaunović, rukovodilac Ekološko-edukativnog centra, koji je organizovao "Biciklijadu kroz Mačvu" zadovoljan je velikim brojem učesnika i porukama koje su poslate sa celodnevne manifestacije.

- Biciklijadu smo pokrenuli sa ciljem da promovišemo zdrav život i zdravlje uopšte. Ponosni smo što smo u tome uspeli, jer su učestvovali rekreativci svih uzrasta, od kojih je najmlađi učesnik bio sa 2,5, a najstriji ima 77 godina, a bilo je i celih porodica - kaže Firaunović.

Na završetku "Biciklijade"za najmlađe učesnike su organizovana takmičenja u brzoj i sporoj vožnji između čunjeva i nagradna igra. Dvoje najsrećnijih se kući vratilo sa novim trkačkim biciklima, a podeljen je i velikih broj utešnih nagrada.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set