• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.I.

12.10.2022

10:24

"NISMO VEROVALI ŠTA VIDIMO SVOJIM OČIMA"! Nesvakidašnji "saobraćajac" iznenadio vozače na magistrali, zbog njega svi zaustavili vozila (FOTO)

Vesti

"NISMO VEROVALI ŠTA VIDIMO SVOJIM OČIMA"! Nesvakidašnji "saobraćajac" iznenadio vozače na magistrali, zbog njega svi zaustavili vozila (FOTO)

Podeli vest

U selu Negbina, između Zlatibora i Nove Varoši, na magistralnom putu Beograd-Bar odigrala se nesvakidašnja situacija kada je Beloglavi sup zaustavio kolonu vozila

Ova deonica magistralnog puta je u bilo koje doba godine vrlo prometna, ali po rečima vozača nikada do sada nije bila nijedna slična situacija.

Foto: Privatna arhiva

- Kada smo naišli Beloglavi sup je već bio na kolovozu, a saobraćaj zaustavljen. Čas je pogledao u jedno, čas u drugo vozilo, kao da je želeo da reguliše saobraćaj. Nismo verovali šta vidimo očima - kažu iznenađeni vozači koji su se u tom trenutku zadesili na ovoj deonici magistralnog puta.

Inače, gnezdilišta Beloglavog supa su u kanjonu Uvca i u klisuri reke Mileševke odakle poleću iznad visova Zlatibora i Zlatara.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set