• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.11.2022

17:46

POTOCI PRELAZE U BUJICE! Puzović objasnio situaciju u Titinu

Vesti

POTOCI PRELAZE U BUJICE! Puzović objasnio situaciju u Titinu

Podeli vest

Vanredna situacija zbog poplava proglašena je u Tutinu i tamo je situacija najteža, rekao je danas direktor JVP "Srbijavode" Goran Puzović, navodeći da su se i manji potoci pretvorili u bujice

- Situacija je najteža u Tutinu gde su svi vodostaji drugog reda, oni mali nevidljivi potoci, zbog obilnih padavina postali ozbiljne bujice koje su ugrozile pojedine kuće i delove infrastrukture - rekao je Puzović za Radio Beograd 1.

Vanredna odbrana od poplava je u Novom Pazaru i u slivovima reka Ibar, Ljuboviđa i Kolubara, rekao je Puzović i naveo da je na Limu trenutno na snazi redovna odbrana od poplava, ali se očekuje da se do večeras proglasi i vanredna.

Kazao je da su sve službe "Srbijavode" na terenu, da je stalna komunikacija sa Sektorom za vanredne situacije, kao i sa svim predstavnicima lokalnih saomuprava.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
robijaće Rošavi i Vučićev kart

pre 1 godinu

Nema država para za infrastrukturu. Sve je potrošila na botove što pišu hvalospeve vođi...

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set