• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.G.

02.01.2023

12:35

ŽURKA NA KRALJEVOM TRGU I DALJE TRAJE! U reprizi dočeka Nove godine Indira i Leksington PRIREDILI NEZABORAVAN PROVOD

Z.G.

Vesti

ŽURKA NA KRALJEVOM TRGU I DALJE TRAJE! U reprizi dočeka Nove godine Indira i Leksington PRIREDILI NEZABORAVAN PROVOD

Podeli vest

Na Kraljevom trgu na Zlatiboru 1. januara održan je još jedan koncert, koji je okupio ništa manje publike nego na dočeku Nove godine

Za reprizu dočeka bili zaduženi Indira Radić i “Leksington bend”, koji su uz zvuke svojih najvećih hitova napravili sjajnu atmosferu i nezaboravan provod.

Indira Radić je svojim hitovima prenela svoju energiju na publiku, a posle sat i po nastupio je “Leksington bend”.

Foto: Z.G.

 

Iako su novogodišnji praznici ovde protekli bez snežnih padavina, tokom dve večeri na zlatiborskom Kraljevom trgu pred hiljadama posetilaca umetnici različitih muzičkih žanrova i organizatori TO Zlatibor i Opština Čajetina potrudili su se da stvore izuzetan ambijent i prirede nezaboravne praznične trenutke.

Foto: Z.G.

 

Dobrom raspoloženju doprinelo je i tradicionalno posluženje: kuvana rakija i kuvano vino, kojim su se zagrejali okupljeni na prepunom Kraljevom trgu.

Na Zlatiboru trenutno boravi oko 50.000 turista, a tokom ovih prazničnih dana čak 20 poznatih imena naše muzičke scene pevali su za goste Zlatibora u hotelima i restoranima.

Foto: Z.G.

 

Rezervacija već ima za božićne praznike i dane raspusta, a kako domaćini ističu svi lokaliteti i turističke atrakcije spremni su za dolazak posetilaca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set