• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.A.

04.05.2023

17:19

DEVOJKU ISPROSIO NA NOSILIMA! Pred očima zabezeknute ekipe Hitne pomoći, iako povređena u nesreći ONA JE REKLA SUDBONOSNO DA!

printscreen

Vesti

DEVOJKU ISPROSIO NA NOSILIMA! Pred očima zabezeknute ekipe Hitne pomoći, iako povređena u nesreći ONA JE REKLA SUDBONOSNO DA!

Podeli vest

Događaj koji se odigrao sinoć u zaječarskom Zdravstvenom centru verovatno će se prepričavati godinama jer nikada u istoriji Centra saobraćajna nesreća nije imala takav epilog...

Desetak kilometara od Zaječara sinoć, oko 18,30 sati, se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali kombi i motor.

Kako nezvanično saznajemo, na magistralnom putu Knjaževac – Zaječar, iz pravca Knjaževca kretao se kombi, a iza njega je mladić vozio motor dok je iza njega sedela devojka.

Prema nezvaničnim informacijama u blizini sela Vratarnica, vozač kombija je počeo da skreće za selo Grlište. Na žalost, motor koji je išao iza njega verovatno nije dovoljno brzo zakočio, pa je svom silinom udario u zadnji deo kombija.

Momak i devojka iz Knjaževca, koji su bili na motoru, zadobili su teške telesne povrede u vidu posekotina, naprslih ekstremiteta, jakog ugruvavanja...

Zaječarska ekipa hitne pomoći je veoma brzo stigla na mesto nesreće. Momak i devojku su hitno prebacili na zaječarski Urgentni centar, i medicinsko osoblje je ubrzano počelo trijađu, odnosno, pregled i saniranje povreda.

- Da objasnimo, svi koji ne mogu hodati dovoze se na nosilima koja se podižu i imaju točkiće, pa su tako i dvoje mladih uveženi u naše prostorije. Brzo i profesionalno smo počeli da im ukazujemo pomoć, previjamo rane zavojima, ušivamo... U jednom momentu, mladić koga smo zbrinjavali onako povređenog, nas je zamolio da nosila na kojima je ležao približimo devojci.

Devojku isprosio na nosilima

Naravno, to smo odmah učinili, uz pretpostavku da želi biti blizu nje u ovako teškim i bolnim momentima. Međutim, njegove namere su nas iznenadila do suza... On je okrenuo glavu ka svojoj devojci, i onako ležeći njih dvoje su se pogledali u oči, kao da je ceo svet stao, kao da ništa ne postoji osim njihove ljubavi. I onda je mladić svoju devojku glasno zaprosio! I naravno, devojka je rekla sudbonosno ’’da’’ uz osmeh, kao da nije u bolovima i ranama – saznajemo od nadležnih.

Prema nezvaničnim saznanjima, dvoje mladih nisu životno ugroženi, ali su odmah nakon ukazane pomoći prebačeni za Niš radi skenernog snimanja glave, za svaki slučaj, jer su imali teške telesne povrede.

Ponovo su bili smešteni u vozilo hitne pomoći, ali ovog puta kao verenici. Kako nezvanilčno saznajemo, vozač kombija nije povređen, a razlog ove saobraćajne nesreće utvrdiće nadležnii.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set