• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.11.2023

14:35

Uništene kuće, pokidana rasveta, polomljeno drveće! Nakon nevremena u Pivnicama - Apokaliptične scene! (FOTO/VIDEO)

Informer

Vesti

Uništene kuće, pokidana rasveta, polomljeno drveće! Nakon nevremena u Pivnicama - Apokaliptične scene! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Veliko nevreme pogodilo je Srbiju, a oluja koja se zadesila u selu Pivnice ostavila je veliku materijalnu štetu.

Jak vetar, obilne padavine i pljuskovi visokog intenziteta stigli su u Srbiju! Na društvenim mrežama pojavile su se slike i video snimci stravičnog nevremena koje je pogodilo selo Pivnice u Vojvodini.

Kako se može videti na slikama, krovovi na kućama maltene ne postoje više. Kokošinjci su potpuno uništeni, a ulična rasveta potpuno pokidana. Drveće je iskidano iz korena, a čak su se i betonski zidovi urušili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Od siline udara vetra, drveće se potpuno savilo, a u Pivnicama je pala ogromna količina kiše. Načinjena je velika materijalna šteta, ali na svu sreću, nema ljudskih žrtava.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Podsetimo, republički hidrometeorološki zavod Srbije izdao je najavu na snažne udare vetra olujne jačine u većem delu Srbije.

- Tokom dana području Srbije vetrovito, sa umerenim i jakim jugoistočnim vetrom koji na području južnog Banata povremeno može imati i udare olujne jačine (preko 17 m/s, odnosno oko 60-70 km/h). Naoblačenje sa kišom, pljuskovima, jakim i olujnim vetrom, koje je zahvatilo sever Bačke u naredna dva sata će se proširiti na ostatak Vojvodine i zapadnu Srbiju - navodi se na u saopštenju RHMZ.

Kakve materijalne posledice je ostavilo stravično nevreme u našoj prestonici možete pogledati OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set