• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.07.2024

17:37

Spremite se, počele gužve: Na Batrovcima se čeka po sat vremena! Kamiondžije i duplo duže

printscreen Sremska TV

Vesti

Spremite se, počele gužve: Na Batrovcima se čeka po sat vremena! Kamiondžije i duplo duže

Podeli vest

Na Graničnom prelazu Batrovci – Bajakovo, na izlazu iz Srbije čeka se oko 60 minuta!

Prvog dana jula na graničnom prelazu iz Srbije u Hrvatsku čekalo se u proseku oko sat vremena. Na skoro 37 stepeni, u koloni dugoj nekoliko kilometara, čekanje u automobilu, nikome ne pada lako.

- Bili smo u Novom Sadu, vraćamo se u Gradišku. Da nam nije klime, ne znam šta bismo - kaže devojka, suvozač u automobilu.  

 

U koloni iza nje, dvojice prijatelja putuju u Bosnu.

- Vrućine su velike, ali šta ćemo. Tu smo i čekamo, klima radi - nadovezuju se. 

Na licu mesta, saradnici Informera iz Sremske TV uverili su se da pred punktom nema problema i da se procedure poštuju, a za saobraćaj su i sa jedne i sa druge strane otvorene po tri trake. 

Foto: printscreen Sremska TV

Batrovci - Bajakovo

 

Kada je reč o teretnom saobraćaju, situacija je nepromenjena. Zbog pooštrene kontrole kamiona sa hrvatske strane, na ovom prelazu već nedeljama se čeka po nekoliko sati. U koloni ima kamiona iz Turske, Makedonije, Bugarske…

- Sve vreme sedimo unutra, ne gasimo kamione, klima radi. Jedan kamion stoji po desetak minuta na vagi, Hrvati su pooštrili mere, ne znamo zašto - kaže vozač kamiona Ninoslav Ninčić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zemlja NATO ovo nikad nije radila, zna li to nešto što je ostalim sakriveno! Skladišti 82.500 tona žita, ovo sluti na glad i rat?!
Nimalo naivno

Zemlja NATO ovo nikad nije radila, zna li to nešto što je ostalim sakriveno! Skladišti 82.500 tona žita, ovo sluti na glad i rat?!

Norveški ministar finansija Trigve Slagsvold Vedum i ministar poljoprivrede i hrane Geir Pollestad potpisali ugovor sa četiri privatne kompanije za skladištenje 30.000 tona žitarica 2024. i 2025. godine. Uključene kompanije će navodno skladištiti žito u postojećim objektima širom zemlje, ali će biti u vlasništvu norveške vlade.

03.07.2024

18:12

Afera Tramp trese Ameriku! Bajden sada može narediti vojsci da uklone Trampa i neće odgovarati - štiti ga imunitet!
SAD više ne postoje!

Afera Tramp trese Ameriku! Bajden sada može narediti vojsci da uklone Trampa i neće odgovarati - štiti ga imunitet!

Zamislite sledeći scenario; Džo Bajden u trenucima "lucidnosti", kao vrhovni komandant oružanih snaga SAD, naređuje najmoćnijoj vojsci na svetu da izađe na ulice i blokira mogućnost da bude zbačen sa vlasti na predstojećim izborima. Ako to ne uspe, on uvek ima opciju da naredi SEAL, prestižnoj jedinici američkog marinskog korpusa, da jednostavno likvidiraju njegovog političkog rivala...

03.07.2024

18:42

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set