• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.12.2020

10:27

POZNATI VODITELJ PREMINUO U 33. GODINI! Tuga - svi ste ga gledali u OVOJ EMISIJI!

Estrada

POZNATI VODITELJ PREMINUO U 33. GODINI! Tuga - svi ste ga gledali u OVOJ EMISIJI!

Podeli vest

Voditelj jedne od najpopularnijih emisija na Animal planet-u "Deadliest Catch", Nik MekGlašan preminuo je u 33 godini.

Ribar sedme generacije, kako su ga zvali, koji se godinama borio sa zavisnošću od alkohola i droga, preminuo je u Nešvilu. Uzrok Nikove smrti još nije poznat, pišu strani mediji, a pokojni voditelj je za sobom ostavio dvoje dece.

Rijaliti zvezda pridružila se "Deadliest Catch-u" 2013. godine i pojavio se kao šef palube u emisiji "Discoveri Channel" u 78. epizoda tokom sedam godina.

 

 

O svom lošem stanju i "traumi" pisao je u svom poslednjem tvitu pre smrti.

- Trauma me nasumično uspava. Takođe me nasumično budi. Oprezno sa mnom - napisao je on 10. decembra.

MekGlašanov prijatelj, Landon Čene, objavio je u nedelju emotivnu poruku svom "bratu", zajedno sa montažom njihovih fotografija .

- Obrisaće im svaku suzu sa očiju i smrti više neće biti, neće biti ni žalosti, ni plača, ni bola, jer su nekadašnje stvari preminule - napisao je Landon.

Nik je bio suspendovan iz 13. sezone "Deadliest Catch-a" zbog problema sa zloupotrebom supstanci. Na vrhuncu zavisnosti, prizno je da je popio pola litre votke i "upucao se" sa jednim gramom meta i dva grama heroina u jednom danu.

Otišao je na rehabilitaciju u septembru 2016. godine, nakon što se predozirao tri puta i od tada je bio trezan.

Nik je ranije otkrio svoju zavisnost u članku za magazin "Chosen".

- Moj život je vrlo brzo prošao od prokletog Beringovog mora do komletnog narkomana. Skrivena od mene bila je ta moja strast prema životu - izjavio je tada pokojni MekGlašan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija