• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

15.03.2021

16:44

SKINULI SU GA SA RESPIRATORA, SVI SU MISLILI DA SE OPORAVLJA! Gale Kerber sa knedlom u grlu progovorio o prijatelju i kolegi Dragoljubu Đuričiću!

Estrada

SKINULI SU GA SA RESPIRATORA, SVI SU MISLILI DA SE OPORAVLJA! Gale Kerber sa knedlom u grlu progovorio o prijatelju i kolegi Dragoljubu Đuričiću!

Podeli vest

Poznati bubnjar Dragoljub Đuričić (68) preminuo je danas od posledica korona virusa u bolnici "Dragiša Mišović".

Njegov prijatelj i kolega Goran Šepa, poznatiji kao Gale Kerber prisetio se Dragoljuba u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji. 

Foto: printscreen

Gale Kerber

"Još smo svi u šoku, on je nama više od člana grupe i kolege. Poznajemo celu njegovu porodicu, pratili smo njegovu bolest i do danas se nadali da će izaći kao pobenik. Davao je znakove boljitka, počeo je da jede ali ova bolest je nemilosrdna. Naša nadanja su propala. Pokušavam da zadržim Dragoljuba glavi i čuvam uspomenu na njega kao veselog čoveka. Sva putovanja sa njim su imala smisla. Uvek je bio optimista. Ove godine smo planirali da zasviramo zajedno, planovi više ne postoje. Dragoljub je bio naš gost na koncertima. Ne znam šta da kažem. Nisam spreman da pričam dugo, ali njegova dela će novinari da prikažu ovih dana. Svirao je u velikim bendovima, bio je veliki muzičar. Otišao je na neko bolje mesto. 

Foto: printscreen

Gale Kerber

 Na pitanje da li se skoro čuo sa Đuričićem, Gale je odgovorio:

"Od kad je bio u bolnici ne, ali bend je pratio sve šta se događa oko njega. Mislim da je preduzeto sve, ostalo je bilo na njemui da se izbori sa tom bolešću. Bio je aktvian, skinuli su ga sa respiratora, uzimao je hranu i sve je govorilo da će izaći iz ovoga. Nismo uspeli da se čujemo, bio je u komi na respiratoru. Nismo imali ni kako da se čujemo, samo preko nekih prijatelja ili medicinskog osoblja", rekao je on i dodao: 

"Čim bi udario u bubanj to se čulo, bio je jako kreativan. Bila nam je čast što je svirao sa nama i što je bio deo porodice Kerber", zaključio je Šepa. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srbin

pre 3 godine

Pokoj njegovoj plemenito duši! Dragoljub Đuričić je poslednji u nizu velikih i dobrih ljudi koje je pokosila korona. Ima se utisak kao da su, na neki način, ispušteni.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija