• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/informer.rs

11.04.2021

19:29

LEČIĆ NIJE MOGAO DA SE SETI MERIME?! POŽALIO SE PRIJATELJIMA: Zašto me ona optužuje uopšte?

Estrada

LEČIĆ NIJE MOGAO DA SE SETI MERIME?! POŽALIO SE PRIJATELJIMA: Zašto me ona optužuje uopšte?

Podeli vest

Glumac Branislav Lečić, nakon optužbi bivše koleginice Merime Isaković da je pokušao da je siluje 1978. godine, kada je imala 18 godina, požalio se prijateljima da u prvom trenutku nije mogao da se seti ko je ona!

Lečić je bio veoma iznenađen njenom izjavom, pa se zapitao ko je ta žena i zašto ga je sada prijavila. Podsetimo, Lečića je za silovanje nedavno optužila glumica Danijela Štajnfeld.

- Leka je rekao da nije prepoznao nekadašnju koleginicu Merimu. U momentu kada je video njenu priču na naslovnim stranama svih medija, kako nam je objasnio, od šoka nije mogao odmah da se seti, jer ona sada potpuno drugačije izgleda, živi u inostranstvu i odavno se ne bavi glumom - prenosi jedan od Lečićevih prijatelja šta im je on ispričao i dodaje: Poslednji put su se, kako je izjavio, videli pre mnogo godina, a njihovi životni i poslovni putevi odavno su se razišli. Inače, Merima je početkom osamdesetih doživela saobraćajnu nesreću posle koje je ostala nepokretna i prestala je da se bavi glumom. Karijeru je nastavila kao klinički psiholog i sredinom devedesetih se odselila na Novi Zeland gde i sada živi.

Izvor kaže da je Lečiću tog dana pozlilo.

- Razmišljao je i da se obrati lekaru nakon novih i teških optužbi, ali je rekao da će nastaviti borbu. Lečić, prema rečima našeg sagovornika, prikuplja dokaze za odbranu.

- Ima želju da pokaže svima kako nije se*sualni manijak. Do tada će se verovatno izolovati od javnosti, a kada bude imao šta da prezentuje, onda će se i obratiti.

Održala reč

Merima Isaković izjavila je pre nekoliko dana da je Lečić najpre tokom šetnje pokušao da je poljubi, a da ju je napao kada je došla kod njega da uzme knjigu. Epilog priče, prema njenim rečima, dogodio se dve godine kasnije, kad ju je Lečić zamolio da mu oprosti i tom prilikom joj obećao da nikad nikome to više neće učiniti.

- "Opraštam ti", rekoh. "Opraštam, ali ne zaboravljam. Ti nikada nećeš shvatiti bol koji si mi naneo. Ako ikada čujem da si ikome naneo sličan bol, svima ću reći šta se desilo." Ja sam svoju reč održala. Branislav Lečić izgleda nije - rekla je glumica. Lečića je najpre početkom marta optužila glumica Danijela Štajnfeld da ju je 2012. godine silovao u kući u Ritopeku. Mesec dana kasnije Merima Isaković je podržala koleginicu i ispričala da je bila Lečićeva žrtva pre 43 godine.

Ide samo u nabavku

Glumac od poslednjih optužbi retko napušta stan, ali su ga novinari fotografisali kada se vraćao iz nabavke ispred njegove zgrade u centru Beograda. Lečić je na licu imao crnu masku i tamne naočare, a na pitanja novinara nije želeo da odgovara.

Poligraf

Lečić je pre mesec dana, u sklopu predistražnog postupka koji se vodi nakon navoda Danijele Štajnfeld, dao izjavu u svojstvu građanina u Policijskoj stanici "29. novembar", gde je i poligrafski testiran na lični zahtev.

- On je poligrafsko ispitivanje prošao, a raspitivao se da li će i Štajnfeldova na isti način biti ispitana, pošto je objasnio da samo jedno od njih dvoje govori istinu - rekao je tada izvor iz istrage.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Setac

pre 3 godine

Kakav folirant ...?? Ne moze da se seti " KO je ona" Ali zato svi moramo da znamo - KO je on...!! E sad i to znamo... !!

Zole

pre 3 godine

Kad te neko siluje tesko da mozes da to zaboravis, verujem da je tako nekako. Medjutim kad si silovao ko zna koliko, normalno da se ne secas.

Tijana

pre 3 godine

Nije moga da se seti ko je Merima Isakovic?! Kakav folirant, svi se nje secaju, njene lepote, talenta i tragedije koju je dozivela! Sram ga bilo!

CRNOGORAC

pre 3 godine

@Merima! Ja imam 78 godina i ne secam te se kao glumice (nemoj slucajno da mislis da mi je IQ manji od 150 i da nisam isao u bioskop i pozoriste)A to sto se ti secas OCIJU,STRAHA od tada mozes da lazes ove klinke koje preko kreveta dolaze do uloge a za uspeh treba ponoviti,mozes da farbas.Ja znam iz dnevne stampe da si imala nesrecu i to mi je tako u ono vreme da sam znao tesko bi palo!Ali nemoj u tuzi i nesreci druge optuzivati dA BI LAZNO pomogla koleginici koja se mozda tada igrala "TOPOVA U BLATU" kad si ti bila kazes"NEKO"!Povuci se i ne prizeljkuj sudjenje sRBI NISU VISE SAOSECAJNI KAO U TVOJE DOBA A MORACES NA POLIGRAF U SSRBIJI ,Razmisli.....(dali SRBIN78 -nije LATINICNO PISMO E PA ZATO SAM CRNOGORAC)!

NEBOJŠA

pre 3 godine

фолирант ? ма јок.какав љигавац ,какав смрад,какав лиценер.зар неко мисли да између мериме и данијела није било нити једна друга???ово је за каменовање !!!

EVO KAKO DANAS IZGLEDA MERIMA ISAKOVIĆ KOJA JE OPTUŽILA LEČIĆA ZA SILOVANJE! Posle teške NESREĆE završila je u KOLICIMA /FOTO/
Estrada

EVO KAKO DANAS IZGLEDA MERIMA ISAKOVIĆ KOJA JE OPTUŽILA LEČIĆA ZA SILOVANJE! Posle teške NESREĆE završila je u KOLICIMA /FOTO/

Nekadašnja glumačka zvezda bivše Jugoslavije Merima Isaković juče je, posle nekoliko decenija, javno optužila svog kolegu Branislava Lečića, da ju je napastvovao davne 1978. godine kada je imala svega 18, a Lečić 22 godine, što je ponovo uzburkalo domaću javnost. Ona je u svojoj potresnoj ispovesti za "Nedeljnik" do detalja ispričala šta se desilo pre više od četiri decenije u glumčevom stanu, a užasavajući detalji uznemirili su javnost

08.04.2021

13:49

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija