• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.11.2021

13:16

ZAŠTO SMO DUET SA MERIMOM OBJAVILI NA DAN NJENE SMRTI Daša iz "Legendi" objasnio čudnu odluku

Informer

Estrada

ZAŠTO SMO DUET SA MERIMOM OBJAVILI NA DAN NJENE SMRTI Daša iz "Legendi" objasnio čudnu odluku

Podeli vest

Merima Njegomir je svoju poslednju pesmu snimila sa grupom "Legende". Pesma je objavljena juče, kada su saznali da je čuvena pevačica preminula.

Zoran Dašić Daša otkrio je zbog čega su odlučili da je poklone publici na dan pevačicine smrti.- - Pesma „Ljubav traje" je kruna našeg prijateljstva i objavljena je juče po želji Merimine ćerke. Pesmu smo snimili još letos i čekali smo da snimimo spot pre objavljivanja, međutim mesec dana nakon snimanja Merima je nažalost dobila rak. Ona me je zvala i insistirala da ipak snimimo spot, rekla je: „Ma staću ja na noge, taman će mi snimanje doći ako relaksacija od svega ovoga". Sa nama je na RTS-u otpevala „Ljubav traje" kao iznenađenje i zato smo juče postavili taj snimak u dogovoru sa Meriminom ćerkom - ispričao je Zoran Dašić na K1.

Foto: Informer

Tekst potpisa

Frontmen grupe "Legende" kaže da se godinama družio sa čuvenom umetnicom.
- Merima je bila poštovana i poptuno autentična tokom karijere, nije se nikad spuštala ispod neke crte. Estrada je vrlo varljiva, a ona je ostala gospođa sa velikim g do kraja života. Mnogo mi je žao, još uvek se navikavam da o Merimi govorim u prošlom vremenu. Bili smo prijatelji 30 godina - skrhano je rekao Dašić.


Zoran je priznao da je poslednjih deset dana bio u kontaktu sa Meriminom ćerkom.
- Merima je bila u šoku kada je saznala dijagnozu, poslednjih deset dana sam pričao sa njenom ćerkom, znao sam da je u jako lošoj situaciji. Stekao sam utisak da je prikupila snagu i odlučila da se bori. 


On se prisetio i zajedničkih anegdota koje su se dogodile pre nekoliko decenija. 
- Nastupali smo zajedno u Kragujevcu pre 30 godina, tokom radnih akcija.Akcijaši su se umorili od kopanja i onda je Merima sa nama iz grupe „Siluete" pevala malo rok, pa malo narodne muzike. Bila je vrlo energična žena, pamtiću je po njenom vedrom duhu.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
borut

pre 2 godine

Dveče. Alo bre,ovde nema ideologije,emocija već samo lični interes! Umrla je od onkološkog obolenja,rana dijagnostika i očuvanje resursa,zemla,vazduh voda,hrana pomažu da pravovremeno spasimo ili produžimo neki život! Upamtite one kojih vise nema medju nama živima duže od 15 dana!

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija