• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: espreso.rs

27.07.2019

14:23

(FOTO) PRELEPA ALBANKA UJELA ZA SRCE CRNOGORCE! Ono što je napisala na Fejsbuku NAJGORA JE UVREDA KOJU ĐETIĆI MOGU DA ZAMISLE!

Balkan

(FOTO) PRELEPA ALBANKA UJELA ZA SRCE CRNOGORCE! Ono što je napisala na Fejsbuku NAJGORA JE UVREDA KOJU ĐETIĆI MOGU DA ZAMISLE!

Podeli vest

Freja se na društvenim mrežama deklariše kao Albanka koja živi u Americi

Devojka albanske nacionalnosti postala je potpuni hit kada je na društvene mreže postavila fotografiju sa letovanja u Ulcinju, sa opisom kako je Ulcinj najlepši - albanski grad!

Ilirijana Freja, devojka koja se na društvenim mrežama predstavlja kao Albanka poreklom iz Ulcinja, a koja živi u Americi, podigla je pravu buru negativnih komentara kada je na Tviteru okačila sliku sa letovanja iz Ulcinja, ispod koje je napisala sledeće: "Žao mi je, ali ja sam iz najlepšeg albanskog grada, ne možete me ubediti u suprotno".

Foto: printscreen

Ova njena provokacija nije prošla neopaženo, pa su se u komentarima pojavili oni koji su pokušali da joj objasne geografiju, tačnije, u kojoj državi se nalazi Ulcinj.

Iako su mnogi od tviteraša pokušali na lep način da joj objasne kako se Ulcinj, iako ima dosta stanovnika albanske nacionalnosti, nalazi u Crnoj Gori, Freja nije prestala sa provokacijama. U jednom trenutku napisala kako "nije njena greška" što je Ulcinj u Crnoj Gori, ali da nije ljuta zbog toga kao što su ljuti svi oni koji su je napali zbog onoga što je ona napisala.

 

 

Inače, Freja ne sakriva simpatije koje gaji prema Đerdanu Šaćiriju i Granitu Džaki, tačnije, prema njihovim provokacijama u vidu pokazivanja "albanskog orla" u utakmici između Švajcarske i Srbije na Svetskom prvenstvu u fudbalu održanom prošle godine. O tome svedoči i slika na njenom Tviter profilu.

Foto: printscreen

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
goran

pre 4 godine

Što se ljute crnogorci. Ženska rekla istinu.

zoran

pre 4 godine

Da, samo se neprica (uopste naravno ) koliko ce otrova ( cijanura i zive ) da se baci u obliznju prirodu( zagadjen aposle za narednih 1000g ) , da bi se odvajajo zlato od ostalog i ko ce posle da to mesto ocisti ("oni" sigurno nece ti koji ce vaditi zlato ) i narocito leci ljude(i nasu decu naravno ) koji ce tuda da masovno oboljevaju !!! Jadna smo mi drzava (i bedna ) kad kod nas moze da hara ko kako oce samo da plati "malkice" (rudnik su kanadjani odkupili za sramotni sitez !!!)

flamantes

pre 4 godine

Da li je različito ako se kaže da je Ulcinj albanski, ili srpskji? Nije i jedni i drugi ne dobijate ništa.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija