• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/index.hr

01.12.2019

13:53

HRVATSKA SE RASPADA! Vojnici švercuju oružje, policija ubija migrante, a škole zvrje prazne! Vrhuški je jedino bitno da ostane NA VLASTI!

Balkan

HRVATSKA SE RASPADA! Vojnici švercuju oružje, policija ubija migrante, a škole zvrje prazne! Vrhuški je jedino bitno da ostane NA VLASTI!

Podeli vest

Dok hrvatski premijer Andrej Plenković mašta kako će sledeće godine formalno biti na čelu Evropske unije, iz dana u dan se sve bolje vidi koliko su njegovi ministri nesposobni da vode resore za koje su zaduženi, piše Index.hr

Ovaj sajt ističe da u Hrvatskoj vlada potpuno rasulo i u školstvu, policiji i vojsci i konstatuje da su za to odgovorni i ministri, ali još više sam Plenković koji ih je odabrao.

Kao primer rasula navodi i skorašnji slučaj pilota, koji je potresao Hrvatsku. Naime, kako pišu tamošnji ministar odbrane Damir Krstičević pokušao je da sakrije da su piloti helikoptera iz baze u Zemuniku uhvaćeni kako prevoze švercera oružjem. Skandal je priznao tek kada je priču otkrila jedna televizija, ali njemu ni tada nije palo na pamet da podnese ostavku, a spasila ga je predsednica Republike i vrhovna zapovednica Oružanih snaga Kolinda Grabar-Kitarović poslavši u penziju šefa Ratnog vazduhoplovstva i smenivši zapovednika baze u Zemuniku.

SKANDAL U HRVATSKOJ! PILOTI VOJNIM HELIKOPTEROM PREVOZILI ŠVERCERA ORUŽJEM! Iskusni letači UDALJENI IZ SLUŽBE!

- Afera s pilotima i švercerom oružja pokazala je i da su vojne baze kritično nesigurne. Pilotima je bilo dovoljno da švercera odenu u vojnu uniformu i bez problema ga uvedu u bazu. Osim što su u vojnim helikopterima prevozili švercera, piloti su skrivali i velike količine municije vojnog porekla. Premijer ni u jednom trenutku nije doveo u pitanje položaj svog potpredsednika i dozvolio mu je da se skriva od neugodnih pitanja- piše Index.hr.

Osim u vojsci, skandali su i u policiji postali svakodnevica. Osoba od najvećeg Plenkovićevog poverenja, ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović dozvoljava da se zataškava divljanje policijskih šefova u vozilima, kao i da se na granicama puca u migrante, uz traljavo objašnjenje da su se policajci spotakli i slučajno ustrelili nesretnike ili da je “došlo do opaljenja”. Ali, i da njegovi zaposleni šuruju sa srpskom mafijom.

POLICIJA HRVATSKE NA NOGAMA! Pao šef velike KRIMINALNE GRUPE, radili za ZEMUNCE, ŠKALJARCE, KAVČANE! 30 osoba iza rešetaka

- Ali, Božinovića se ništa od toga nimalo ne tiče. Sistem mu je šupalj, disfunkcionalan i korumpiran, a on se njime hvali- naglašava ovaj portal.

Podseća i da već dva meseca škole u celoj državi zvrje prazne, da su učenici izgubili dane i dane nastave, a da je školska godina pred propašću. 

- Od toga ni učitelji, ni roditelji, ni deca nemaju baš ništa. Ministarka za obrazovanje Blaženka Divjak funkciju ima samo na papiru i nikome razumnom nije jasno zašto još uvek nije podnela ostavku- piše sajt i zaključuje da toliki haos u sistemu nikako ne može da se objasni pukom nesposobnošću.

MUKAMA HRVATA NEMA KRAJA! Građani Hrvatske, posle Bugara, NAJNEZADOVOLJNIJI ŽIVOTOM u Evropi!

- Postoji u narodu popularna reč za to, ali mi ćemo napisati da ministre i premijera jednostavno nije briga za ono što se u zemlji događa. Bahati su i ravnodušni prema svemu oko sebe i važno im je samo da se održe na vlasti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
jova

pre 4 godine

Za dva Jasenovca i prolivanje nedužne Srbske krvi,i proterivanje krajišnika iz Krajine,to zlo koje su učinili,to bi trebao da bude tek početak sradanja hrvatskih terorista i ostalih građana,Bog će ih kazniti za sva zla dela koja su učinili nad Srbskom krajinom i krajišnicima, sa vatrom i zemljotresom.

zoran68

pre 4 godine

U Srbiji je stanje pred građanski rat,zemlja u raspadu.kriminal je dostigao najveći stepen razvoja od raspada SFRJ.vlast je proizdajnička,dnevno napusti zemlju 139građana.pišete o hrvatskoj koja je ekonomski i turistički jača od srbije.nepišete o domaćoj katastrofi,kad Poljaci kažu za nas lično vi živite bedno u Srbiji.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17