• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net

19.12.2019

17:02

DŽIHADISTE ISPORUČUJU BiH! Pripadnici Islamske države stižu avionom u Sarajevo!

Balkan

DŽIHADISTE ISPORUČUJU BiH! Pripadnici Islamske države stižu avionom u Sarajevo!

Podeli vest

Manja grupa državljana BiH koji su se borili na stranom ratištu pod zastavom Islamske države večeras će biti deportovani u BiH, nezvanično saznaje Klix.ba

Početkom decembra u BiH je trebalo da bude deportovano devet muškaraca, kao i manja grupa žena i dece, ali do toga nije došlo zbog, kako je saopšteno, nepredviđenih okolnosti.

Svi odrasli muškarci koji danas slete u Sarajevo će biti osumnjičeni za krivična dela organizovanje terorističke grupe u vezi sa krivičnim delima protivzakonito formiranje i pridruživanje paravojnim ili parapolicijskim formacijama i terorizam.

Njih će po sletanju aviona uhapsiti službenici SIPA-e i biće prevezeni u Tužilaštvo BiH.

Za žene i decu su, po dolasku na teritoriju BiH, predviđene sigurnosne provere uz utvrđivanje identiteta, kao i medicinski pregledi. Istom će biti podvrgnuti i muškarci koji su se borili na stranom ratištu.

POZIVALI NA UBIJANJE HRIŠĆANA, ČAK I NOŽEM, I SAD ĆE TRUNUTI U ZATVORU! Iz Iraka i Sirije bivši pripadnici ISIS BIĆE DEPORTOVANI U BIH! (VIDEO)

BiH bi u narednom periodu trebalo da prihvati blizu 200 povratnika sa stranih ratišta, među kojima su žene i deca.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija