• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

26.01.2020

18:23

(FOTO) MILO PUKAO KAO ZVEČKA I TO U "SVOM NIKŠIĆU! Milogorci organizovali skup protiv litija, NIKO SE NIJE POJAVIO! Sada su im VALJDA JASNE NEKE STVARI!

Balkan

(FOTO) MILO PUKAO KAO ZVEČKA I TO U "SVOM NIKŠIĆU! Milogorci organizovali skup protiv litija, NIKO SE NIJE POJAVIO! Sada su im VALJDA JASNE NEKE STVARI!

Podeli vest

Iako su putem društvenih mreža slali "hitno obaveštenje" za komite i sve "hrabre Crnogorce" najavljujući masovan skup u 15 "ura" kod crkve u Kočanima, nikšićkom prigradskom naselju,, odakle su nameravali poći kroz kako istknuše - "vazda slobodarski Nikšić", na Trgu slobode u tom gradu nije viđen ni jedan komita! Očigledno da je skup "pukao" čim se najavio

- Veoma je bitno da nas bude što više i nemojte zaboraviti da poneseta zastave! Što više zastava i naravno gaeutuša!!! Sve za CG, CG nizašta! Za pravo, čast i konačnu slobodu CG! - pisalo je u poruci.

(VIDEO) ČUVENI AFRIČKI RATNICI UDARILI NA MILOGORCE I STALI UZ SRBIJU! Snimak oduševio sve, a imali su samo jednu poruku: "MILO, LOPOVE!"

U Nikšiću - gradu u kom je rođen predsednik Crne Gore Milo Đukanović, u molitvenim litijama sa ikonama i svećama u rukama u znak protesta usvojenom Zakonu o slobodi veroispovesti sabira se na desetine hiljada građana.

Foto: printscreen

Iz mesnog centra Vidrovan krenulo je više od hiljadu ljudi, koji će se pridružti desetinama hiljada Nikšićana, nakon molebana u Sabornom hramu Svetog Vasilija Ostroškog Čudotvorca.

Sve vesti o odbrani svetinja u Crnoj Gori ČITAJTE OVDE.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
flamantes

pre 4 godine

U Kočanima je bilo preko 2.000 Crnogoraca, više nego na ljitijama SPC.

stefan

pre 4 godine

Koliko ste bijedan narod. Što ne izbacis tu sliku đe se šetalo kroz Kočane? Proso je bilo dosta Crnogoraca i litija je otlazana u tome dijelu. Isto kao i na cetinje i sve ce ih manje bit. A vi bolje da gledate malo svoju glibavu državu i 2 miliona 'srba' koji znaju najvise 3 padeža ?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija