• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

23.06.2020

14:01

PROVALIO U KUĆU, PA NASTAVIO DA ŽIVI U NJOJ! Vozio vlasnikova kola, spremao ručak, a policija ga zatekla u gaćama kako gleda televiziju!

Balkan

PROVALIO U KUĆU, PA NASTAVIO DA ŽIVI U NJOJ! Vozio vlasnikova kola, spremao ručak, a policija ga zatekla u gaćama kako gleda televiziju!

Podeli vest

Provalio je u zaseban stan na spratu kuće, iz kojeg je ukrao novac, papuče i ključ automobila Mini Cooper

Jednim neverovatnim slučajem bavila se ovih dana policija u Hrvatskoj, pošto je prošlog četvrtka oko 22 sata dobila dojavu da je možda provaljeno u kuću u naselju Šegalini, u opštini Oprtalj.

Policajci su obišli to mesto i primijetili razbijen prozor na kući. U kući su zatekli 34-godišnjaka kojeg su potom uhapsili.

Ispostavilo se da je ranije tokom meseca provalio u kuću u vlasništvu nemačkog državljanina u kojoj se potpuno odomaćio. Kako piše Glas Istre, policajci su ga u kući zatekli u donjem vešu. Gledao je televiziju, a u kući je redovno i kuvao.

(VIDEO) Lopov je hteo da otme bakici torbu: A onda ga je stigla NEVEROVATNA KAZNA

Međutim, ni to nije sve. Provalio je u zaseban stan na spratu kuće, iz kog je ukrao novac, papuče i ključ automobila Mini Cooper, nemačke registarske oznake, s kojim se dan pre hapšenja vozio po Oprtlju i okolnim mestima.

Umažanin, policiji od ranije poznat po imovinskim deliktima, po završetku kriminalističkog istraživanja je priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske. Određen mu je istražni zatvor.

Prijavljen je zbog osnovane sumnje da je počinio krivična dela teška krađa i neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija