• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.I.

12.08.2020

22:00

BRUKA I SRAMOTA CRNOGORSKOG LIDERA! Milovi vojnici na Tuđmanovoj vojnoj akademiji

Balkan

BRUKA I SRAMOTA CRNOGORSKOG LIDERA! Milovi vojnici na Tuđmanovoj vojnoj akademiji

Podeli vest

Ministarstvo odbrane Crne Gore objavilo je juče da će nekoliko mladih ljudi iz te države upisati Vojnu akademiju "Dr Franjo Tuđman" u Hrvatskoj. Na svom zvaničnom Tviter nalogu crnogorsko ministarstvo je predstavilo tu akademiju kao "prestižnu" i pohvalilo se budućim polaznicima iz Crne Gore

- Ponosno predstavljamo sjajne mlade ljude, koji su odabrani za obrazovanje na prestižnoj Vojnoj akademiji 'Dr Franjo Tuđman' u Republici Hrvatskoj. Vida Vuković, Balša Grba, Stefan Peković, Jelena Vujović i Slaven Mitrović u nove životne pohode kreću u septembru - saopštilo je ministarstvo odbrane, uz fotografije tih mladića i devojaka.

Čega se pametan stidi...

Crnogorsko ministarstvo odbrane pohvalilo se da šalje mladiće i devojke da se školuju u Zagreb na akademiji koja nosi Tuđmanovo ime

Posle stupanja u NATO pakt, zvanična Podgorica upućuje u Zagreb na oficirsko školovanje ili usavršavanje veliki broj pripadnika Vojske Crne Gore. Vojna akademija "Dr Franjo Tuđman" osnovana je 1991, kada su i Crnogorci ratovali protiv ustaških separatista.

DPS-ovci opet pravili haos u Budvi

Privatno obezbeđenje uz pomoć pripadnika interventne jedinice MUP-a Crne Gore fizički je juče ujutro sprečilo predsednika opštine Budva Marka Carevića, njegovog saradnika Krsta Radovića i još nekoliko odbornika DF-a i Demokrata da uđu u zgradu Opštine.
Veći sukob sprečen je samo prisebnošću Carevića i njegovih ljudi. Svi oni su juče posle podne pozvani na saslušanje u policiju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 3 godine

Odlična vest. Iskrene čestitke na odluci, tako da urade i sa studentima na drugim fakultetima, pa i da se leče tamo.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija