• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

25.01.2021

09:15

KRIVOKAPIĆ POZIVA BRNABIĆ U CRNU GORU: Nećemo odustati od normalizacije odnosa sa Srbijom, to su naša braća, prijatelji, istorija!

Balkan

KRIVOKAPIĆ POZIVA BRNABIĆ U CRNU GORU: Nećemo odustati od normalizacije odnosa sa Srbijom, to su naša braća, prijatelji, istorija!

Podeli vest

Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić izjavio je da njegova vlada neće odustati od normalizacije odnosa sa Srbijom, jer bi odustati od toga značilo odustati od rođaka, braće, prijatelja, istorije, tradicije...

- A mi smojedan režim, između ostalog, poslali u prošlost baš zbog činjenice da je hteo da nam upravo sve to oduzme - rekao je Krivokapić za Minu, prenose danas podgoričke Vijesti.

On je kazao da jepoziv premijerki Srbije Ani Brnabić i dalje otvoren i da nije pitanje da li ima ko da je dočeka, već da li će naći vremena da dođe.

- Pitanje je da li će ona naći vremena da dođe i da pozdravi sve one koji bi je rado videli u Crnoj Gori, jer je ona predsednica Vlade bratske i susedne Srbije - kazao je Krivokapić.

On je ponovio da je dobrodošla i ona i svako iz Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milutin Vranjski

pre 3 godine

... a gde su tu Srbijanci... ko nas predstavlja...???

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija