• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/In4s

18.04.2021

13:14

SKANDALOZNA OBJAVA NASTAVNICE IZ ROŽAJA: Deci puštati Bajdena, a ne zamajavati ljude ikonama!

Balkan

SKANDALOZNA OBJAVA NASTAVNICE IZ ROŽAJA: Deci puštati Bajdena, a ne zamajavati ljude ikonama!

Podeli vest

Dugogodišnja loša situacija u prosveti nakon parlamntarnih izbora sve više izbija na površinu i odvaja "kukolj od žita“. Nažalost, pojedini prosvetni radnici sve češće javno iskazuju svoje šovinističke stavove

Među njima je i slučaj izvesne Zelihe Adrović koja je na Fejsbuku podelila krajnje uvredljivu objavu o srpskom narodu i pravoslavnoj veri.

Ona je na toj društvenoj mreži podelila video američkog predsednika Džoa Bajdena i njegove stavove iz 90ih uz opis da "ovo treba puštati našoj deci u školi, a ne zamajavati ljude je*enim ikonama, Rusima i srpskim pravima u Bosni".

Foto: In4s

Kako se navodi, Adrović je profesor praktične nastave u Srednjoj stručnoj školi u Rožajama gde radi već tri godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bg Dex 1970

pre 3 godine

Deca su kao sunđer. Sve upijaju. Prosvetni radnici, roditelji, vaspitači u obdaništima i predškolskim ustanovama, lekari, novinari, društvene mreže, multimediji... Svi oni čine jednu celinu koja utiče na ponašanje i karakter deteta. U zavisnosti od toga šta se plasira direktno ili indirektno tom detetu, na taj način će se i samo dete dok odrasta, formirati u osobu koja mrzi rome, voli ih ili nema nikakav stav. Dakle mrzi Srbe, voli srbe ili opet nema nikakav stav... itd. Dakle, mora se jednom stati na put takvom stanju. Deca jednostavno trebaju da razlikuju dobro i zlo. Kraj. Živela Srbija!

Don_kihot

pre 3 godine

Sve sto ima predznak Srpsko cemo izbacit Boze zdravlja. Toksicni ste po svakoga, s vama samo nazad nikad naprijed. Mi sa vama vise nikad Boze zdravlja.

Mapko

pre 3 godine

Don_kihot, usraso, ti ces nama da kazes kako cemo nasu decu da vaspitamo bilo gde da se nalaze, u BiH ili u CG. Ajde nam zabrani ustaso, ajde samo pocni, pa da vidimo kako ces proci sa tvojom ustaskom bratijom. Necete vi vise ikad sta zabraniti nama. Ako smo mi toksicni, pa sta li ste vi "ustase", vi bilo da pripadate muslimana ili hrvatima ili novim crnogorcima, bili ste i ostali ste prokleti nacisti, najgore smece u istoriju covecanstvo, neko ko pripada ideologiji, ustastvo, koja je stvorila logore za decu, vi da nama solite pamet ? Pa da li si ti uskoro pobegao iz bolnice ? Ako jesi, kad te molim vrati se za tvoje mentalno zdravlje.

petar

pre 3 godine

Ala ga je odabrala. Vidi se da je pedagog, nema šta. Sramota koliko mala država ima toliko izroda.

Darko

pre 3 godine

Ovoj prosvetnoj radnici sa zavrsena dva velika odmora moram reci ovo: U normalnim zemljama na tom zapadu koji ona hoce se ide u zatvor za nesto ovako. Moram joj pojasniti da je ovaj gospodin i ta zemlja koju ona hvali pobio vise Muslimana nego iko drugi za koga ona zna. Ovaj isti gospodin i njegova zemlja podrzavaju Muslimane samo preko Srpskih ledja. Moja draga Zelihice, da si bar pohadjala jos jedan veliki odmor u toku tvog obrazovanja mogla bi to shvatiti. Na zalost sa dva velika odmora je to tesko. Ovom gospodinu Don_kihotu mogu reci da su se njegovi Djedovi odrekli svoje vere pa on to ne treba da potvrdjuje. Mi smo toksicni samo zato sto se ne povijamo. Mi ginemo za slobodu, mi nismo roblje. Mi ne prodajemo veru za litar ulja ili za dvadeset eura. Moj Don_kihote, obraz i ponos su nesto sto prevazilazi tvoj moral.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije
Politika

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma primio je danas Lazara Kovačevića, strelca kluba „Jagodina 92“, koji je prošle nedelje u Rio De Žanieru u Brazilu na kvalifkacionom turniru za Olimpijske igre osvojio prvo mesto u pucanju vazdušnom puškom na 10 metara i plasirao se na Olimpijske igre koje će ovog leta biti održane u Parizu.

24.04.2024

11:45

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija