• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.04.2021

11:39

RAT JE NEPRIHVATLJIV, MI RAT NEĆEMO VODITI! Dodik: Neki u BiH misle da se mirom ne može ništa rešiti!

Balkan

RAT JE NEPRIHVATLJIV, MI RAT NEĆEMO VODITI! Dodik: Neki u BiH misle da se mirom ne može ništa rešiti!

Podeli vest

Predsedavajući i srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik poručio je danas da je rat u BiH neprihvatljiv i da ga Republika neće voditi, jer ratom ne može ništa da se reši, ali da je očigledno da u BiH neki misle da se mirom ne može ništa rešiti

Dodik je tako odgovorio na pitanje kako gleda na ratno-huškačke izjave Bakira Izetbegovića i kako smo došli do toga da opet pričamo o nekakvim ratovim.

- Šta da kažem, rat je neprihvatljiv i svako ko na to računa, neka ne računa na nas, mi rat nećemo voditi. Ratom ne može ništa da se reši, ali očigledno da on (Izetbegović) misli da se mirom ne može ništa rešiti, jer su njihovi ciljevi ratni ciljevi i to je razlika između nas i njih - naveo je Dodik.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Dodao je da zato poziva na razgovore koji treba da daju rešenje i odgovore na pitanja kako zajedno živeti.

- I da napravimo metodologiju koja neće nikome smetati u ostvarivanju njihovih projekata i planova, da jedni drugim ne pravimo smetnje u tome, samo kumulativni razvoj svih delova Bosne može da napravi Bosnu uspešnom zemljom i nikako drugačije - istakao je Dodik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mesa

pre 2 godine

Steta taman se obradova evo turaka on povuce rucnu

IZETBEGOVIĆ MOBILIŠE ISIS U BiH, META JE SRPSKA! SDA i Sarajevo namislili da "proliju krv" i izazovu intervenciju Zapada! TO NEĆE PROĆI!
Balkan

IZETBEGOVIĆ MOBILIŠE ISIS U BiH, META JE SRPSKA! SDA i Sarajevo namislili da "proliju krv" i izazovu intervenciju Zapada! TO NEĆE PROĆI!

Ratnohuškačke izjave Bakira Izetbegovića su odraz njegovog straha jer njegova politika na Zapadu više ne prolazi. Ne mislim da će doći do rata, ali ne isključujem mogućnost da će manji, ekstremni deo Bošnjaka pokušati terorističkim akcijama po ugledu iz ISIL da napravi neki „krvavi incident". A upravo njima se Izetbegović obraća

21.04.2021

18:08

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija