• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

06.07.2021

21:32

CRNA GORA BIRA NOVOG PREMIJERA?! Mandić se oglasio o mogućem rešenju!

Tanjug/Reuters

Balkan

CRNA GORA BIRA NOVOG PREMIJERA?! Mandić se oglasio o mogućem rešenju!

Podeli vest

Andrija Mandić, jedan od lidera Demokratskog fronta kazao je kazao je nakon završenog sastanka predstavnika parlamentarne većine u Skupštini Crne Gore, rekao je da je DF predložio da mesto premijera preuzme neko iz koalicije "Mir je naša nacija", a da predsednik Skupštine bude iz koalicije "Za budućnost Crne Gore"

- Očekujem da će Krivokapić možda postaviti pitanje sopstvenog poverenja  ili podneti ostavku, nakon što vidi da nema podršku. Na sastanku smo predložili da premijer bude Miodrag Lekić, što bi bilo dobro rešenje. Važno je da je većina rekla da se bira nova Vlada - rekao je Mandić, dodajući  da će tema sledećeg razgovora biti rekonstrukcija Vlade, što je deo većine predlagao i danas.

Naveo je da ta ideja za njih nije prihvatljiva, ali i da će pažljivo saslušati argumentaciju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 2 godine

Andrija Mandić, jedan od lidera Demokratskog fronta kazao je kazao je nakon završenog sastanka predstavnika parlamentarne većine u Skupštini Crne Gore, rekao je da je DF predložio da mesto premijera preuzme neko iz koalicije "Mir je naša nacija", a da predsednik Skupštine bude iz koalicije "Za budućnost Crne Gore" .... kolika nepismenost..ima li neki pismeni Srbin?

Milutin

pre 2 godine

E da mi je da se otkačimo od krivog,bečka i drita pa da najzad krenemo u ozbiljnu reformu i poboljšanje standarda

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija