• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.10.2015

21:06

SILOVAO I UBIJAO ŽENE, PA IM SEKAO GENITALIJE! Uhapšen najgori serijski ubica u Novosibirsku

Vesti

SILOVAO I UBIJAO ŽENE, PA IM SEKAO GENITALIJE! Uhapšen najgori serijski ubica u Novosibirsku

Podeli vest

Ruski taksista Aleksej N. (39) usmrtio četiri mlade žene jer je tako hteo da očisti grad od prostitutki... Prvo ih je satima seksualno zlostavljao, a potom nožem ubadao i kasapio

Ruski taksista Aleksej N. (39) iz Novosibirska silovao je i ubio najmanje četiri žene, a potom im isekao genitalije.

Monstrum, koji je uhapšen u četvrtak, priznao je zločine, navodeći da mu je cilj bio da očisti svoj grad od prostitutki.

Pakovao ih u kese

Aleksej je sve žrtve ubio u poslednjih šest meseci, i to na isti način. Dolazio je po žene koje su telefonom zvale taksi, a umesto na željenu adresu odvozio ih je na zabačena mesta. Tamo bi ih prvo satima seksualno zlostavljao, a zatim ih ubijao nožem i kasapio.

Portparolka ruskog istražnog komiteta Anastasija Kulešova kaže da je zločinac sekao genitalije žrtvama nakon što bi ih ubio.

- Nakon toga im je kasapio i ostale delove tela i sve to pakovao u kese. Pakete je zakopavao na različitim mestima po gradu. U pitanju je jedan od najopasnijih serijskih ubica u Rusiji - navela je Kulešova.

DOŽIVOTNA ROBIJA ZA PEDOFILA MONSTRUMA! Silovao bebu i snimio pornić!

Ona je dodala da je ubica uhvaćen tokom potrage za mladom majkom Galinom Litvinjenko (28), koja je nestala 16. oktobra. Ona je tog dana u šest ujutru pozvala taksi, a po nju je došao Aleksej. Odvezao ju je na jedno zabačeno mesto u Novosibirsku, gde ju je brutalno silovao, a zatim ubio i isekao genitalije.

Public

Galinina porodica i brojni volonteri tražili su je više od dve nedelje. Svuda po gradu bile su izlepljene njene fotografije.

S obzirom na to da je poslednji put viđena pre nego što je pozvala taksi, policija je ispitala Alekseja, koji ju je povezao. On je u početku tvrdio da mu se automobil tokom vožnje pokvario i da je Galina izašla iz kola.

(JEZIVI VIDEO) MONSTRUM NAD MONSTRUMIMA! Odsekao ženi glavu, pa je ponosno nosio ulicom!

- Rekao je da je žrtva izašla iz taksija i peške nastavila put ka kafiću "24 sata". Ali te izjave su bile lažne. Detektivi su ubrzo pronašli Galinine ostatke zakopane u blizini njene kuće. Analizom je na njenim ostacima pronađen i Aleksejev DNK - kaže Kulešova.

Birao žrtve

Prema njenim rečima, ubica je odmah nakon toga uhapšen. Istražiteljima je na kraju priznao da Litvinjenkova nije njegova jedina žrtva.

- Ubio je još tri žene. Naveo je da je birao mlade devojke jer je hteo da očisti grad od prostitutki. Sve su bile iz problematičnih porodica, pa je njihov nestanak prošao skoro nezapaženo. Tela dve žrtve smo pronašli. Bila su duboko zakopana i raskomadana. Telo treće žene još nije nađeno - saopštila je Kulešova.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
portal S

pre 8 godina

Sta je , nema komentara? Drago mi je sto se ne razlikuje Rusija od Amerike! Drago mi je zbog vas , putinofila, a ne zbog jadnih devojaka Bog da im dusu prosti !!

boris

pre 8 godina

Nisu tebi sve ovce na broju...kakve ti paralele povlacis na jednoj groznoj vijesti iz crne hronike..

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija