• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Fakti

15.09.2019

17:35 >> 17:39

IMA LI VEĆIH LICEMERA OD SAD?! Vašington prisiljava brojne zemlje da Moskvi uvedu sankcije, PRETE ONIM KOJI TO NEĆE, A ONI SU NAJVEĆI INVESTITORI U RUSIJI!

Vesti

IMA LI VEĆIH LICEMERA OD SAD?! Vašington prisiljava brojne zemlje da Moskvi uvedu sankcije, PRETE ONIM KOJI TO NEĆE, A ONI SU NAJVEĆI INVESTITORI U RUSIJI!

Podeli vest

Sjedinjene Države odvraćaju druge države od ulaganja u Rusiju, Kinu i Iran, čak ih i kažnjavaju za to, a same sve više ulažu u Rusiju - objavio je uticajni nemački poslovni list Handelsblatt

Isti list navodi da Vašington naročito pažljivo motri kako se se druge zemlje drže  antiruskih sankcija, čak im prete kaznama -  kao u slučaju sa baltičkim gasovodom Severni tok-2.

Handelsblatt tvrdi da je američki biznis lider po obimu investicija u Rusiju.

AKO AMERI KRENU NA RUSIJU NEKE ČLANICE NATO STAĆE NA STRANU MOSKVE, A EVROPA ĆE BITI NEUTRALNA! Šokantno istraživanje Evropskog saveta za inostrane odnose!

SAD su u Rusiju uložile 39,1 milijardu dolara, što je više od nemačkih ulaganja. Uprkos tome što između Moskve i Berlina postoje tešnje ekonomske veze.

(VIDEO/FOTO) RUSI SU NAJVEĆA POMORSKA SILA! ZASTRAŠUJUĆE ORUŽJE KOJE "RAZDVAJA MORE" nuklearnom bojevom glavom i brzinom od 200 čvorova

- Ova statistika dovodi u pitanje ozbiljnost odnosa SAD prema sopstvenim ograničenjima uvedenim protiv drugih država. To može imati ozbiljne političke posledice - ocenjuje Handelsblatt.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 4 godine

Najjači su pa sebi dozvoljvaju da rade šta hoće.

Kolumbo

pre 4 godine

Dobro jutro Kolumbo, otkrili ste točak ... Gospoda nemci treba da prvo pitaju svoju premijerku i Bundestag zašto je licemerna i zašto laže ljude a male zemlje EU tera da uvode sankcije Rusiji na njihovu štetu dok Nemačka sama ima ugovore sa Rusijom vredne DESETINE milijardi € ... Hvala Bogu da neće da nas prime u tu korumpiranu licemernu družinu koja je sve samo ne demokratska i poštena.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija