• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rs.sputniknews.com/informer.rs

11.10.2019

11:00

PUTIN DO SRŽI OGOLIO LUKAVI PLAN AMERIKANACA! Dok optužuju Rusiju, ispod žita pripremaju PAKLENI SCENARIO!

Vesti

PUTIN DO SRŽI OGOLIO LUKAVI PLAN AMERIKANACA! Dok optužuju Rusiju, ispod žita pripremaju PAKLENI SCENARIO!

Podeli vest

Američka administracija je istupanjem iz Sporazuma o likvidaciji raketa srednjeg i kratkog dometa postupila lukavo, to je povezano sa njihovom zabrinutošću u Aziji, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin

"Izmislili su razlog, iako to nije povezano sa Rusijom ni na koji način. To je povezano isključivo sa njihovom azijskom politikom i mi vidimo šta se danas događa sa raketama srednjeg i kratkog dometa. Sve vreme su nas optuživali da smo mi nešto kršili, a tri meseca nakon istupanja iz Sporazuma već su testirali novu raketu srednjeg dometa", rekao je Putin.

On je ukazao i na to da je nemoguće za svega tri meseca konstruisati novu raketu, već su za to "potrebne godine, što su oni i činili".

„Napustili Sporazum i tri meseca kasnije testirali. To nije lepo, pogotovu što je Pentagon već zvanično najavio da će te rakete biti razmeštene u Aziji. Javno su to rekli, štaviše, pregovaraju o tome sa Japanom i Južnom Korejom“, dodao je Putin.

ERDOGAN ZAPRETIO EVROPI: Saberite se jednom za svagda! POSLAĆU VAM 3,6 MILIONA IZBEGLICA, ako mislite da je ovo što radimo u Siriji OKUPACIJA!

Ruski predsednik je konstatovao i da je jasno ko je glavna meta u ovom slučaju, a to Rusiju ne može ni malo da raduje.

"To se i nas tiče. Moraćemo da gledamo konkretno gde su te rakete razmeštene, imajući u vidu da će one biti u stanju da stignu i do teritorije Ruske Federacije. To će svakako narušiti situaciju u oblasti međunarodne bezbednosti", istakao je šef Kremlja.

NORVEŽANI NEĆE DA LJUTE PUTINA, AMERIMA REKLI "NE"! Vaše rakete neće na našu teritoriju! Neverica u Glavnom štabu NATO!

Putin je podsetio i da u februaru 2021. godine ističe Sporazum o smanjenju strateškog nuklearnog naoružanja, kao i da se administracija SAD još nije odlučila šta će po tom pitanju da radi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!
Košarka

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!

Proslavljeni hrvatski košarkaš i trener Aleksandar Petrović (65) ponovo je preuzeo košarkašku reprezentaciju Brazila, a pre nego što se zaputio u Južnu Ameriku da se prihvati dužnosti, obavio je važne razgovore sa košarkašima "večitih" Brunom Kaboklom i Jagom Dos Santosom koji igraju za tamošnji nacionalni tim.

19.04.2024

13:22

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija