• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.11.2019

08:27

UZBUNJIVAČ RUŠI TRAMPA?! Bajden sin svedoči PROTIV AMERIČKOG PREDSEDNIKA!

Vesti

UZBUNJIVAČ RUŠI TRAMPA?! Bajden sin svedoči PROTIV AMERIČKOG PREDSEDNIKA!

Podeli vest

Republikanci su danas zatražili da sin bivšeg potpredsednika Džoa Bajdena i uzbunjivač čija je žalba pokrenula istragu o opozivu američkog predsednika Donalda Trampa budu pozvani da svedoče na javnim raspravama koje počinju sledeće nedelje

Demokrate, koje kontrolišu američki Predstavnički dom, verovatno će odbiti pojavljivanje Hantera Bajdena i neidentifikovanog uzbunjivača na saslušanjima koja bi trebalo da počnu u sredu, prenosi Rojters.

 


Devin Nunjes, najviše pozicionirani republikanac u Obaveštajnom komitetu Predstavničkog doma Kongresa SAD, uključio je Hantera Bajdena i uzbunjivača u listu predloženih svedoka u pismu koje je poslao predsedniku komiteta, demokrati Adamu Šifu, a koje je objavljeno na internetu.

Nunjes je u pismu naveo da su demokrate sprovele "lažni proces opoziva". On je takođe optužio Šifa da je izmišljao dokaze kako bi telefonski poziv, koji je ključan za istragu, prikazao "u lošem svetlu".

Tramp je navodno iskoristio poziv od 25. jula, čiji je grubi transkript objavila Bela kuća, da pritisne ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog da povede istragu o Džou Bajdenu.

Bajden je, inače, vodeći kandidat demokrata koji će se suprotstaviti Trampovoj kandidaturi za reizbor sledeće godine. Dok je obavljao funkciju potpredsednika, njegov sin je bio u upravnom odboru Burisme, ukrajinske energetske kompanije.

 

 

HOĆU DA ZNAM KO JE TAJ UZBUNJIVAČ! Tramp u frci zbog istrage o opozivu!


Uzbunjivač je tvrdio da je Tramp tražio istrage protiv Bajdena u zamenu za dozvolu Zelenskom da poseti Ovalni kabinet i omogućavanje isporuke gotovo 400 miliona dolara vojne pomoći koja je Ukrajini potrebna za odbranu od separatista koji podržavaju Rusiju, navodi agencija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija