• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.11.2019

23:20

BRITANSKI PRINC SAM SEBE ZAKOPAO! Moćni monarh nevešto se pravdao pred kamerama, na smešan način pokušao da dokaže da nije pedofil!

Vesti

BRITANSKI PRINC SAM SEBE ZAKOPAO! Moćni monarh nevešto se pravdao pred kamerama, na smešan način pokušao da dokaže da nije pedofil!

Podeli vest

Sin kraljice Elizabete II pričao o optužbama Amerikanke Virdžinije Roberts da je imao seks s njom kad je imala 17 godina. Rekao da se ne seća da je Robertsovu ikad upoznao i da je vodio ćerku na picu baš tog dana pre 18 godina kad Robertsova tvrdi da su imali seks

Britanski princ Endru (59) sam je sebe zakopao pokušavajući da dokaže da nije pedofil. On je u intervjuu na BBC, prvi put govoreći o optužbama Amerikanke Virdžinije Roberts (35) da je imao seks s njom kad je imala samo 17 godina, izneo niz smešnih opravdanja.

Rekao je da se ne seća da je Robertsovu ikad upoznao, iako postoji njihova zajednička fotografija. Naveo je da je vodio ćerku na picu baš tog dana kad Robertsova tvrdi da su imali seks, kao i da zbog misteriozne bolesti ne može da se znoji, te da ne stoji njena izjava da je bio znojav kad su igrali u jednom klubu.

Kao da je bilo juče

Drugi sin kraljice Elizabete II u subotu je odgovarao na niz pitanja o prijateljstvu sa američkim milijarderom, pedofilom Džefrijem Epstajnom, koji se u avgustu navodno ubio u zatvoru, čekajući suđenje za podvođenje maloletnica. Među tim podvođenim devojčicama bila je i Robertsova, koja je ranije otkrila da je od Epstajna dobila 10.000 dolara za seks sa britanskim princom. Ispričala je da je imala seks sa Endruom u tri navrata - dva puta 2001, kad je imala 17 godina, i 2002. Seks su imali u jednoj privatnoj kući u Londonu, Epstajnovoj vili u Njujorku i na Epstajnovom privatnom ostrvu na američkim Devičanskim ostrvima.

Nije se znojio?!

Nisam mogao da se znojim tada jer sam iskusio preveliki udar adrenalina kad sam ranjen tokom Folklandskog rata
Princ Endru

Robertsova je navela da je prvi seks sa princom imala 10. marta 2001, a da je tome prethodio provod u jednom klubu u Londonu. Rekla je da je sa Endruom pila votku i igrala, a taj trenutak je opisala kao odvratan jer se princ tokom plesa obilno znojio. Nakon toga je otišla u kuću Epstajnove prijateljice, gde je sa britanskim princom imala seks.

Tu njenu priču Endru je nevešto negirao. On je naveo da se jako dobro seća šta je radio baš tog 10. marta 2001. i da nikako nije mogao da bude sa Robertsovom.

- Tog dana po podne vodio sam svoju ćerku, princezu Bijatris, koja je tada imala 13 godina, na zabavu u "Pica ekspres" u Vokingu, u predgrađu Londona. Moja supruga je bila na putu, a imali smo pravilo da kad god jedno od nas nije kod kuće, drugo mora da bude. Zato sam posle zabave celo veče bio sa Bijatris i nisam izlazio iz kuće - izjavio je princ Endru.

Na pitanje kako se seća šta je radio baš 10. marta pre 18 godina, on je odgovorio da taj dan jako dobro pamti.

Foto: Informer DN

- Odlazak u "Pica ekspres" u Vokingu nije nešto što obično radim. To je za mene veoma neuobičajeno. Bio sam tamo samo nekoliko puta i na čudan način se i danas svega sećam - rekao je princ.

Kad je reč o opisu Robertsove da se znojio tokom plesa s njom, on je odgovorio da to prosto nije moguće zbog njegove bolesti, ne precizirajući koja je to bolest u pitanju.

Žao mu je što je bio prijatelj s Epstajnom

Princ Endru ispričao je da mu je žao što je bio prijatelj sa Epstajnom, naglasivši da nije znao da podvodi maloletnice i da ima seks s njima.
- Bili smo prijatelji pre nego što je on bio u zatvoru zbog seksa sa maloletnicama. Kad je izašao, 2010, otišao sam da ga vidim i četiri dana sam proveo u njegovoj kući u Njujorku. Žalim zbog toga jer pripadnik kraljevske porodice ne bi trebalo tako da se ponaša - rekao je princ Endru.

- Nisam mogao da se znojim tada jer sam iskusio preveliki udar adrenalina kad sam ranjen tokom Folklandskog rata (1982). Skoro je bilo nemoguće da se oznojim. Samo zato što sam se u poslednje vreme podvrgao gomili tretmana uspeo sam ponovo da počnem da se znojim - istakao je britanski monarh, tvrdeći da nikad ne pije.

On je na slici

Kad ga je novinarka BBC pitala kako komentariše fotografiju na kojoj Robertsovu drži zagrljenu oko struka, princ nije dao konkretno objašnjenje.

- To sam definitivno ja na slici. Ne verujem da je slika iz Londona jer se tako ne oblačim u Londonu, već samo na putovanjima. Međutim, kao pripadnik kraljevske porodice ne fotografišem se tako. Mislim da fotografija nije nastala na način kako je predstavljena. Ne sećam se da je ta fotografija ikad napravljena - naglasio je princ.

Foto: Informer DN

Na pitanje da li sugeriše da je slika foto-montaža, odgovorio je da nije siguran.

- Istraga, koju smo sproveli, nije uspela to da utvrdi jer je u pitanju fotografija fotografije fotografije - naveo je princ Endru.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija