• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.12.2019

15:40

NASTAVNICA (40) GODINU DANA SPAVALA S DRUGOM SVOG SINA (15)! Sve je počelo posle jedne utakmice, a onda su kolege primetile nešto čudno (VIDEO)

Vesti

NASTAVNICA (40) GODINU DANA SPAVALA S DRUGOM SVOG SINA (15)! Sve je počelo posle jedne utakmice, a onda su kolege primetile nešto čudno (VIDEO)

Podeli vest

Suzan Vedl (40), profesorka sa Floride, uhapšena je u ponedeljak zbog sumnje da je zavela i više stotina puta imala seksualne odnose sa petnaestogodišnjim učenikom

Vedlova se tereti da je pre nešto manje od dve godine stupila u zabranjene odnose sa malelotnikom, inače drugom njenog sina.

Dečak je rekao da je njihova veza trajala duže od godinu dana i da su on i Suzana imali seksualne odnose više stotina puta. Maloletnik, čiji identitet nije saopšten, rekao je na saslušanju da su on i Suzana imali odnose u njenim kolima, njenoj kući, ali ponekad i u njegovom domu i na plaži.

Prema njegovim rečima sve je počelo kada je otišao sa Suzaninim sinom u njihov dom da "malo popiju" nakon utakmice. On je rekao da ga je alkohol uhvatio i da je prvi počeo da se nabacuje Suzani, ali da ga je ona u početku odbijala. Na kraju je, kako je dečak rekao, popustila i započeli su ljubavnu vezu.

OBJAVLJENE TAJNE IZ SPAVAĆE SOBE MELANIJE I TRAMPA! Oterala ga je na drugi sprat, ona je ta koja vuče o konce o svemu i VLADA IZ SENKE?!

Da se nešto čudno događa između njih tek u novembru ove godine primetile su kolege u školi koje su prijavile slučaj i odmah je pokrenuta istraga. Suzani su lisice stavljene na ruke istog dana kada je dala otkaz u školi.

"Ne tolerišemo takvo skandalozno ponašanje u našoj školi. Ne postoji ništa gore nego da profesor stupi u seksualnu vezu sa učenikom", rekao je direktor škole u kojoj je Suzana radila.

Ona se trenutno nalazi u pritvoru, a pred sudom bi trebalo da se pojavi krajem decembra.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija